Ποδηλατοδρομοι

Με το νέο σχεδιασμό των ποδηλατοδρόμων η δημοτική αρχή θα έπρεπε να φτιάξει ποδηλατοδρόμους όχι μόνο σε καινούργιους δρόμους οι οποίοι δεν είχαν αλλά και σε δρόμους που είχαν ήδη ποδηλατοδρόμους. Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως όπου προϋπήρχε ένας μεγάλος ποδηλατόδρομος δεν υπάρχει μελέτη για κατασκευή ενός καινούριου ποδηλατοδρόμου και αυτό είναι πολύ κακό.Το αίτημα αυτό παρακαλούμε να διαβιβαστεί στον δήμαρχο και να ξεκινήσουν άμεσα μελέτες για την κατασκευή ποδηλατόδρομου και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Περραιβού μέχρι την οδό Κύπρου.

Ένα Σχόλιο στο "Ποδηλατοδρομοι"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μιχάλη Βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Ποδηλατόδρομοι>> κι αριθμό 3622 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 18/02/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 306216/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>