Μεταφορά κάδων

Απο 6/5/2020 εχω κανει αιτηση στη Διευθυνση καθαριοτητας για αμεση μεταφορα των καδων σκουπιδιων και ανακυκλωσης η οποιοι βρισκονται μισο μετρο απο το παραθυρο μου και ενα μετρο απο την κυρια εισοδο της κατοιξιας μου. Λογω δυσοσμιας και ρυπανσης δεν μπορώ να ανοιξω το παραθυρο μου και επιπλεον ειμαι αναγκασμενος να πλενω καθημερινα τον χωρο. Επιλεον επειδη οι κατοικοι οετανε σκουπιδια μεγαλου ογκου οπως στρωματα φυτα κλπ φραζουν την εισοδο και το παραθυρο. Δεν εχω ενημερωθει εως σημερα για την εξελιξη του αιτηματος μου και οι αρμοδιοι με εχουν στην αναμονη. Παρακαλω για την αμεση ικανοποιηση του αιτηματος μου λογω υγιεινης και ασφαλειας της οικογενειας μου.

Ένα Σχόλιο στο "Μεταφορά κάδων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αθανάσιο Πάντο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Μεταφορά κάδων>> κι αριθμό 3869 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 02/06/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 324699/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>