Καθιζήσεις Οδοστρώματος

Στο οδικό δίκτυο της πόλης της της Ν. Αγχιάλου, στα σημεία που έγιναν τομές για την κατασκευή του βιολογικού, ενώ ασφαλτοστρόθηκαν και ξαναεπισκευάστηκαν μετά από βροχόπτωση (επισκευές γίνονται στις καταμήκος και όχι στις εγκάρσιες), υπάρχουν καθιζήσεις- λακκούβες στις εγκάρσιες τομές που δεν επιτρέπουν την ομαλή κίνηση ενός οχήματος. Εγώ προσωπικά έκανα την ίδια παρατήρηση στον υπεύθυνο του συνεργείου επισκευών και με διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν, όμως μπάλωσε στην κυριολεξία σε δυο σημεία και συγκεκριμένα, επί της οδού Χ. Ευλογημένου μεταξύ Λιακοπούλου και Προτεσιλάου. Για του λόγου το αληθές οδηγώντας κάποιος επί της Λιακοπούλου απο το γυμνάσιο με φορά προς το Βόλο θα καταλάβει τη εννοώ!!!
Συνεργείο ελέγχου για τον τάπητα παρατήρησα για τις καθιζήσεις όμως;
Παρακαλώ ποιος είναι υπεύθυνος;

Ένα Σχόλιο στο "Καθιζήσεις Οδοστρώματος"

  1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

    Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και αριθμό αιτήματος 3991 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 15/07/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 325321/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη ΔΕΥΑΜΒ και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
    Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
    Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
    Μίλτος Φωκίδης

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>