Αρχείο για Περιβάλλον & Πράσινο

κόψιμο χόρτων χώρου πλατείας

Για δεύτερη φορά απευθύνομαι σε σας για να σας ενημερώσω ότι στο Καραγατς στις οδούς Νικοτσάρα 200 με Μάνου Χατζηδάκη ο χώρος ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως πλατεία έχει γεμίσει χόρτα με αποτέλεσμα να γίνει ο χώρος απροσπέλαστος..Παρακαλω πολύ να ανταποκριθείτε…περιμενουμε ολοι οι κάτοικοι της περιοχής..

Καθαριότητα στον κραυσιδωνα και κοπή δέντρων

Καλημέρα ,θα ήθελα να εκφράσω το παράπονο μου για την καθαριότητα στις όχθες του ποταμού στον κραυσιδωνα στο ύψος μεταξύ αναπαυσεως και ΛΕιρηνης ,δεν μπορούμε να περπατήσουμε στο πεζοδρόμιο από τα άγρια χόρτα ,δεν καθαρίζονται οι κάδοι και μυρίζει και το ποτάμι μέσα ειναι γεμάτο χόρτα ,θα γεμίσουμε ποντίκια !!Μενω Χρονια εκεί και ποτέ ξανά [...]

Κλαδεμα

Παρακαλώ όπως προβείτε στο κλάδεμα των δέντρων (ευκαλυπτοι) που είναι στον Αγ.Στεφανο μέσα στο χώρο της ύδρευσης (παλιό βιολογικο) γιατί έχουμε καεί μετά τα περσινά χιόνια και είναι επικίνδυνο να σπάσουν και να πέσουν μέσα στο δρόμο και στα αυτοκίνητα που σταθμεύουν εκεί γύρω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πράσινο

Όλος ο ποδηλατόδρομος στα πευκάκια δεν εχει καθαριστεί και η καλαμιές ειναι μέσα στον δρόμο ..έχετε προγραμματίσει κάποιο καθαρισμό για την περιοχή αιβαλιωτικα;

Χορτοκοψη

Παρακαλώ να προβείτε σε χορτοκοψη στην γειτονιά των παλαιών εργατικών πολυκατοικιών στον ξηροκαμπο νέας Ιωνίας. Έχει να εμφανιστει στην περιοχη συνερτειο σας ένα χρόνο . Θα μας φανε τα φίδια.

Χορτοκοψη

Παρακαλώ να προβείτε σε χορτοκοψη στην γειτονιά των παλαιών εργατικών πολυκατοικιών στον ξηροκαμπο νέας Ιωνίας. Έχει να εμφανιστει στην περιοχη συνερτειο σας ένα χρόνο . Θα μας φανε τα φίδια.

ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙΤΟΥΡΑ

Παρακαλώ να μεριμνήσετε όπως ψεκαστούν 6 δέντρα επί της οδού Γ. Δήμου 74 διότι έχουν γεμίσει μελιτούρα με αποτέλεσμα να μεταφέρουμε την κολλώδη ουσία μέσα στα σπίτια μας και να καταστρέφονται τα φυτά που έχουμε στα μπαλκόνια μας.

ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ – ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ

ΞΕΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ/ ΧΟΤΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΩΝΙΟΥ ΜΕ ΝΕΓΡΗ ) ΕΝΑΝΤΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ . Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ.

Θα μας φανε τα φιδια

Στον πεζόδρομο ανάμεσα σκίτσου Μακρή και Φιλίππου Ιωάννου επι της Ρήγα Φεραίου τα χόρτα έχουν φτάσει στα δέντρα… θα μας φανε τα φίδια και παίζουν και Παιδιά

I love volos

Αυτό το αίσχος το βλέπουν και ακόμα χειρότερα ποζάρουν τουρίστες!!εντωμεταξύ σήμερα είδα ότι έχει βανδαλιστη και ο χορός γύρο από το παρτέρι. Η μαζέψτε τα αναρχοαπλυτα σκουπίδια που λυμαίνονται την πόλη και την έχουν κάνει σκ@τ@ σαν τα μυαλά τους η επιτέλους κάντε το αυτονόητο.να είστε παρών!!