Αρχείο για Περιβάλλον & Πράσινο

ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ

Στην περιοχή Αλυκών και επι της οδού Κλειούς 2 (παραπλεύρως Α δημοτικού πάρκινγκ) τα δέντρα έχουν φθάσει σε πολύ μεγάλο ύψος και πιέζουν τα καλώδια της ΔΕΗ με κίνδυνο αυτά να κοπούν. Επίσης λόγω της παγωνιάς φέτος το χειμώνα έχουν ξεραθεί και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς. Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει γίνει [...]

Παρκο ελικοδρομιο

Είμαι δημοτης Νέας Ιωνίας και θλίβομαι καθώς διαπιστώνω την εγκατάλειψη στο πάρκο του ελικοδρομιου. Διερχομαι σχεδον καθημερινά και σε διάφορες ώρες της ημέρας από το παλε ποτέ καμάρι της Νέας Ιωνίας, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα των Βαλκανίων και αυτό που αντικριζω είναι πλήρης εγκατάλειψη. Τα χόρτα έχουν φτάσει σε υψη ζούγκλας, ο φωτισμός είναι [...]

ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΔΡΩΝ

ΓΙΆΝΝΗ ΔΉΜΟΥ 134 (Μεταξύ ΚΑΡΥΩΤΆΚΗ & ΔΕΛΗΓΙΏΡΓΗ) Τα δένδρα θέλουν κλάδεμα καθότι τα κλαριά έφθασαν στα καλώδια της ΔΕΗ.

αποκομιδή κλαδιών

Παρακαλώ να γίνει αποκομιδή κλαδιών που βρίσκονται στην Αγ. Παρασκευή, Δωδεκανήσου 14-16 (στο πάρκινγκ του κοιμητηρίου, δίπλα στην τάφρο(ποτάμι))

ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ / ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ

Στη πλατεία ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 λάμπες καμένες και ο προβολεας

Εστία μόλυνσης

Παρακαλώ για την καθαριότητα του εν’ λόγο οικοπέδου, το οποίο είναι εστία μόλυνσης για την συνοικία των Ηλυσίων.

ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΕΩΠΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ 2 ΞΕΡΑΜΕΝΩΝ ΒΡΑΧΥΧΙΤΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΖΟΩΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ 15-Ν.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΑ.

ΠΛΑΚΕΣ ΒΛΑΒΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Υπάρχει διακοπή νερού στις ντουζιέρες στις » ΠΛΆΚΕΣ «.

ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΔΡΟΥ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 1 – ΠΛΑΣΤΗΡΑ Το δένδρο θέλει κλάδεμα.

Μάζεμα Κλαδιών

Θα ήθελα να παρακαλέσω να προχωρήσετε στο μάζεμα κλαδιών δένδρων, που έχουν συσσωρευτεί στη γωνία Λ. Βύρωνος με Γκλαβάνη στο Δήμο Βόλου.