Αρχείο για Περιβάλλον & Πράσινο

ΜΑΖΕΜΑ ΚΟΡΜΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Στην οδό Επτά Πλατανίων 6 υπάρχει σπασμένος κορμός δέντρου στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα και να το κλείσει και να εμποδίζει τη διάβαση πεζών. Παρακαλώ για την αποκομιδή του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Kαθαρισμος χορτων

Καλημέρα. Στον πεζόδρομο Σουλίου κ λαχανα στα Παλαια, ο πεζόδρομος είναι γεματος χόρτα, ύψους 2 μέτρων περίπου.εμφανιστηκαν φίδια Παρακαλώ για τον καθαρισμό τους γιατί βρίσκεται μπροστά σε κατοικίες με ανήλικα παιδιά

ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ (ΔΙΑΡΡΟΗ) ΝΕΡΑ

Στην οδό Πλαστήρα (μεταξύ Ενυδρείου – ΟΚΑΝΑ) εδώ και πολλές μέρες υπάρχουν λιμνάζοντα νερά από πιθανή διαρροή νερού καθότι έχει πολλές να βρέξει.

Φοινικες

Στα παρτέρια ακριβώς απ έξω από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκεί που υπάρχουν οι φοίνικες οι περισσότεροι έχουνε χαλάσει .Παρακαλούμε να τοποθετηθούν ξανά στα παρτέρια νεοι φοίνικες ενώ στα παρτέρια που έχουνε τσιμεντοθει τώρα παρακαλούμε να φυτευτούν και εκεί οι φοίνικες. Μπορεί αυτό να είναι δουλειά του λιμενικού αλλά πρέπει να συνεννοηθεί ο δήμος με το [...]

Κλάδεμα δένδρων – Καθαρισμός – Δεντροφύτευα στο πάρκο Σιλό της Νέας Ιωνίας

Κλάδεμα δένδρων – Καθαρισμός – Δεντροφύτευα στο πάρκο Σιλό της Νέας Ιωνίας Καλημέρα σας, Παρακαλούμε τον Δήμαρχο Κο Μπέο Αχιλλέα αλλά και της Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες Δημοτική Ενότητα Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα το Τμήμα Πρασίνου της Διεύθυνσης Πρασίνου Κο Πολυχρονίδη Κωνσταντίνο για το κλάδεμα δέντρων τον προγραμματισμό ανά τακτά χρονικά διαστήματα του καθαρισμού και του ποτίσματος [...]

Αδέσποτα

Παραλία Βόλου. Αργοναυτών….Πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου. Κυκλοφορεί αδέσποτο επιθετικό σκυλί, που παρασέρνει και άλλα στην επίθεση των περιπατητών ως αγέλη πλέον. Έχετε ενημερωθεί και στο παρελθόν, αλλά ΑΔΙΑΦΟΡΕΊΤΕ για την περισυλλογή και στείρωση του. Πρέπει να καταφύγουμε στην εισαγγελία για να κάνετε την δουλειά σας?

Καμένη λάμπα

Καλημέρα σας. Σας ενημερώνω ότι επί της οδού Γιαννοπούλου 62 μεταξύ των οδών Μαβίλη και Ψυχάρη έχει καεί η λάμπα του Δημοτικού φωτισμού. Ευχαριστώ Δ. Γιάκας.

Κοπή σάπιου δένδρου

Καλησπέρα σας, στην οδό Αθανασίου Διάκου 90 πάνω από την Αναλήψεως υφίσταται μόνο ο κορμός από μια σάπια παλιά μουριά, παρακαλούμε όπως προβείτε στην απομάκρυνση του κορμού από την ρίζα, μιας και έχει σηκωθεί το πεζοδρόμιο γύρω από τον κορμό λόγω την εξάπλωση των ριζών του.

Απομάκρυνση κλαδιών

Παρακαλώ να απομακρυνθούν κλαδιά μπροστά από το κοιμητήριο της Αγ Παρασκευής στην οδό Δωδεκανήσου

καμενη λαμπα

εδω και μερες στην σπετσων 26 (μετα τις εργατικες )ειναι καμενη μια λαμπα !