Αρχείο για 3 Μαΐου 2019

Επισκευή Μεταλλικών Στηθαίων Ασφαλείας

Είναι απαραίτητη η επισκευή των μεταλλικών Στηθαίων Ασφαλείας στην περιοχή Καναλακι της Πορταριάς καθώς ο δρόμος συνορεύει με επικίνδυνο ρέμα.

Καμένες λάμπες

Καλησπέρα σας. Παρακαλώ για την αντικατάσταση των καμένων λαμπων (2 για την ακρίβεια) επί της οδού Μάνου Χατζηδακη στην Ν.Ιωνία. Επίσης τα φώτα στην αυλή του 4ου Γυμνασίου είναι σβηστά με αποτέλεσμα να μην είναι επαρκείς ο φωτισμός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λακκούβα

Στη συμβολή των οδων κουταρελια με γαζη επανω στο πεζοδρόμιο και εφοσον ειχε φτιαχτεί,χαλασε και εχει δημιουργηθεί παλι λακκούβα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κίνδυνος στους πολιτες και περισσότερο στους ηλικιωμένους.

ΚΟΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΝΔΡΩΝ

Καλημέρα, στην οδό Ιερολοχιτών , στο ύψος της πρώτης αερογέφυρας , έχουμε τοποθετήσει στο πεζοδρόμιο της γραμμής κομμένα κλαδιά , για να φορτωθούν για το σκουπιδότοπο . Δεν τα μεταφέραμε στην εστία που υπάρχει στο Οινόπνευμα για να μη γεμίσουμε το δρόμο με φύλλα. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Θανάσης Λιάκος , Αγ Ανάργυροι [...]

Χωρις ορατότητα

Στις οδους καζατζακη με Αγχιάλου στην Ν. Ιωνία δεν μπορεις να δεις καθόλου απο δεξια την οδο Αγχιάλου βγαινοντας λογω του δεντρου που υπαρχει στην γωνία και των χόρτων που εχουν γινει τεράστια.