Κάδος απορριματων

Στον οικισμό Μαλάκι λείπει κάδος απορριμάτων στο κομμάτι που βρίσκεται από την πλευρά της θάλασσας επί του δρόμου, μεταξύ του βενζινάδικου και του τέως waterlilly. Επανειλημμένα πέρισυ το καλοκαίρι ζητήσαμε τηλεφωνικά να αποκατασταθεί η έλλειψη του κάδου αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκε το αίτημά μας. Είμαστε αναγκασμένοι όλοι όσοι μένουμε σε σπίτια μπροστά από τις πολυκατοικίες να διασχίζουμε τον τόσο επικίνδυνο δρόμο για να πετάξουμε τα σκουπίδια μας στους κάδους των πολυκατοικιών. Στην ψαροταβέρνα ο Κώστας υπάρχει ένας υποτυπώδης μικρός κάδος που πάντα ξεχειλίζει…. Παρακαλώ πολύ να λάβετε σοβαρά την έλλειψη αυτή και να ικανοποιήσετε το αίτημά μου που είναι και αίτημα όλων των γειτόνων.

Ένα Σχόλιο στο "Κάδος απορριματων"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μαρία Λαδογιάννη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Κάδος απορριμμάτων>> κι αριθμό αιτήματος 3023 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 24/06/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.242983/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>