Παρκο πανεπιστημιου

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει προγραμα να αξιοποιησει ο δημος παλιοτερες μελετες διαγωνησμους των φοιτητων αρχητεκτονικης για την αναδειξη αξιοποιηση σε καθημερινη βαση του παρκου ωστε να προσφερει δυνατοτητες ποικηλες. Σαν περιπατητης θα ημουν ευτυχης να δω απο τις πλευρες Δημητριαδος και Ερμου δυο περιτεχνες με πολυ καλαισθησια κατασκευες οι οποιες θα οριοθετουν και θα περιβαλουν εσωτερικες κατασκευες για καλιτεχνικες και καθε ειδους αλλες εκδηλωσεις που θα δινουν στο ονομα του πραγματικο νοημα υπαρξης. Με θλιβει το γεγονος σε γιορτινες περιόδους να τσαλαπατουν το γκαζον φορτηγα ιδιωτων και να μετατρεπετε μια πλατεια»πανεπιστημιου»απο κοσμημα της Πολης που θα επρεπε να ειναι σε παζαρι.

Ένα Σχόλιο στο "Παρκο πανεπιστημιου"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Κατερίνα Νεκταρία Καραγκούνη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Πάρκο Πανεπιστημίου ” κι αριθμό 3347 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 02/10/2019. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ.271667/2019 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>