ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ

Εδώ και έξι μήνες ο γείτονάς μου, στην οδό Περικλέους 2 στη Ν. Ιωνία, πέρασε φυσικό αέριο. Η τομή που έγινε στο δρόμο της Περικλέους δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη και δημιουργεί σκόνες και επικινδυνότητα για τους πεζούς. Δεν γνωρίζω εάν ο Δήμος είναι υπεύθυνος για την αποκατάσταση, αλλά παρακαλώ εάν είναι να αποκατασταθεί το συντομότερο κι αν δεν είναι να με ενημερώσετε για το που οφείλω να απευθυνθώ για τη λύση του προβλήματος. Ευχαριστώ πολύ.

Ένα Σχόλιο στο "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μαρία Στυλιαρογιάννη
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “Αποκατάσταση οδοστρώματος” κι αριθμό 3559 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 14/01/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 296985/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο τμήμα οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>