Πάρκο Λ. Βύρωνος

Παρακαλούμε για τον καθαρισμό του πάρκου στη συμβολή των οδών και Λόρδου Βύρωνος και Περραιβού και την ΦΎΤΕΥΣΗ ΔΕΝΤΡΩΝ καθώς και (ΦΎΤΕΥΣΗ ΓΡΑΣΙΔΙΟΎ) και όχι απλά κλάδεμα των αχριοχορτων όπως γινόταν κάθε φορά. Επίσης να σημειωθεί ότι πολλοί λαμπτήρες στα φωτιστικά του πάρκου είναι καμένοι και κάναμε αιτήματα για την αντικατάστασή τους αλλά δεν έγινε τίποτα.άρα παρακαλούμε για την άμεση αντικατάστασή τους καθώς και την τοποθέτηση περισσότερων φωτιστικών στο πάρκο.

Ένα Σχόλιο στο "Πάρκο Λ. Βύρωνος"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μιχάλη Βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Πάρκο Λ.Βύρωνος> κι αριθμό 3560 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 14/01/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 296948/2019 & 296953 έγγραφά μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Δ/νση Πρασίνου και στο τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών αντίστοιχα αναμένουμε ενέργειες των υπηρεσιών.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>