Λακκούβα

Επι της οδού 28ης Οκτωβρίου 27 στην περιοχή της Μεταμόρφωσης μπροστά από το κατάστημα ONYXX υπάρχει μια λακκούβα στην άκρη του δρόμου η οποία μαζεύει όλα τα νερά της βροχής καθώς και τα νερά από λούκι της πολυκατοικιας με αποτέλεσμα να μπαίνουν όλα τα νερά μέσα στο κατάστημα . Ήδη από πέρυσι έχει ενημερωθεί η τεχνική υπηρεσία η οποία έχει βγάλει και φωτογραφίες αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια αποκαταστασης. Παρακαλώ όπως επιληφθειτε του θέματος. Ευχαριστώ!

Ένα Σχόλιο στο "Λακκούβα"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Αιμιλία Χαλβατζή
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Λακκούβα>> κι αριθμό 3783 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 127/05/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ. 324326/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στο Τμήμα οδοποιίας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>