Καδοι

Παρακαλώ θα ήθελα κάποιο ραντεβού με τον κ.Μπεο για να λύσει κάποια προβλήματα σε ότι αφορά την νομοθεσία των κάδων σε γειτονια της Ν.Ιωνιας.Εχω απευθυνθεί στην καθαριότητα αλλά γίνονται διακρίσεις στους πολίτες αυτής της πόλης!!!!Δεν μπορεί μια ολόκληρη συνοικία να μην έχει κάδους κ να υπάρχει μόνο κάδος έξω από το σπίτι μου μόνο !!!κ όλοι να έρχονται εκεί!! Νομίζω ότι πρέπει να μπουν κ αλλού !!!

Ένα Σχόλιο στο "Καδοι"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Μαριλένα Σταματίου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Κάδοι>> κι αριθμό 3940 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 26/06/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325067/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.Υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο κος Γεώργιος Πράττος στο τηλέφωνο 2421080920 για άμεση επικοινωνία.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>