Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ 3ος ΧΡΟΝΟΣ

Πάλι για πολλοστή φορά και αφού με λίγα μπάζα στην αρχή και μετά προστίθενται για ένα δεκαήμερο λίγα χόρτα λίγο από όλα!! με τη δικιά σας ανοχή βέβαια αφού δεν παίρνετε κανένα μέτρο για να μην γίνεται αυτό. Το αυλάκι φράζει τα σκουπίδια τριγύρω και εγώ διαμαρτύρομαι! Οι απαντήσεις σας κάθε φορά ότι το πρόβλημα λύθηκε και την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια! Τη Λύση την έχετε εσείς! Αλλά δεν θέλετε!! Μια πολιτισμένη πόλη ξεκινά από την καθαριότητα και μετά έρχονται όλα τα άλλα. Επιτέλους εφαρμόστε το νόμο!! Οι πινακίδες της τροχαίας λένε από πίσω ότι η καταστροφή τους τιμωρείται με φυλάκιση. Εσείς δεν μπορείτε να βάλετε μια πινακίδα που να λέει ότι απαγορεύονται τα σκουπίδια έξω από τον κάδο? Ο κάδος πρέπει να είναι πάνω στο αυλάκι?
Παρακαλώ βρείτε λύση! Οδός Ιερέως Σπύρου Στεφάνου 10 και Δανιέλλου.

Ένα Σχόλιο στο "Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ 3ος ΧΡΟΝΟΣ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος “ ο σκουπιδοτενεκές παραμένει στο αυλάκι 3ος χρόνος“ κι αριθμό 3939 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 26/06/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325055/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>