Χριστούγεννα

Σε ότι αφορά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, επειδή αυτήν την περίοδο γίνεται η προμήθεια του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, έτσι επέλεξα και εγώ αυτήν τη στιγμή να κάνω αυτό το αίτημα. Στην πλατεία του Αγίου Νικολάου προτείνω να στηθεί ένα φυσικό χριστουγεννιάτικο έλατο (15-20 μέτρα) σαν αυτό που στολίστηκε πέρυσι το 2019 στην πλατεία Συντάγματος και να στολιστεί με θερμά φωτάκια και στολίδια. Αν σας είναι εύκολο σας παρακαλώ πρέπει να διαβιβάσετε το αίτημά μου στον δήμαρχο του Βόλου τον κ. Αχιλλέα Μπέο για να το επεξεργαστεί και να το μελετήσει και ο ίδιος. Στην παρακάτω φωτογραφία που έχω φτιάξει σας δείχνω πως περίπου προτείνω να είναι.

Ένα Σχόλιο στο "Χριστούγεννα"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Μιχάλη βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Χριστούγεννα>> κι αριθμό 3943 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 29/06/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325081/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο τμήμα ηλεκτροφωτισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών υπηρεσιών και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>