Πάρκο Λ. Βύρωνος

θα παρακαλούσαμε στο πάρκο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Περραιβού και Λόρδου Βύρωνος σε ένα από όλα τα παρτέρια του πάρκου υπηρεσία πρασίνου να φτιάξει έναν βραχόκηπο με φυτά, λουλούδια και θάμνους για να ομορφύνει λίγο το πάρκο μας. Επίσης θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε στην υπηρεσία πρασίνου καθώς εδώ και ενάμιση χρόνο επανειλημμένα ζητούμε από την υπηρεσία να φυτέψει λίγα δέντρα και γρασίδι στο πάρκο μας, διότι τα περισσότερα έχουν κοπεί ή έχουν καεί από τον χιονιά και δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα. Ακόμη θα παρακαλούσαμε η υπηρεσία καθαριότητας να καθαρίσει το πάρκο.

Ευχαριστούμε

Ένα Σχόλιο στο "Πάρκο Λ. Βύρωνος"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Μιχάλη βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Πάρκο Λ.Βύρωνος>> κι αριθμό 3944 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 29/06/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325080/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στην Διεύθυνση Πρασίνου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>