Πάρκο Λ. Βύρωνος

Στο πάρκο στην συμβολή των οδών π
Περραιβού και Λόρδου Βύρωνος θα παρακαλούσαμε για την αντικατάσταση των παλιών καλαθιών απορριμμάτων εκ των οποίων δύο από αυτά βρίσκονται επί της οδού Περραιβού και ένα σπασμένο σιδερένιο καλάθι επί της οδού Λόρδου Βύρωνος όπως βλέπετε και στην τρίτη φωτογραφία. Τα καλάθια αυτά πρέπει να αντικατασταθούν όπως έγινε και στα υπόλοιπα του πάρκου. Επίσης στο πάρκο πρέπει να τοποθετηθούν τουλάχιστον δύο πληροφοριακές πινακίδες πού να ενημερώνουν τον κόσμο ότι πρέπει να μαζεύει τις ακαθαρισίες των σκυλιών και να κρατάει το πάρκο καθαρό.

Ένα Σχόλιο στο "Πάρκο Λ. Βύρωνος"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Μιχάλη Βλάχο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Πάρκο Λ. Βύρωνος>> κι αριθμό 3951 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 08/07/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325221/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητα του Δήμου Βόλου και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>