ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ

Ως διαχειρστής της πολυκατοικίας Κρίτσκη 95 (γωνία με Στρ. Μακρυγιάννη), επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να μεριμνήσετε άμεσα για την κοπή δύο (2) δέντρων (ακακίες), τα οποία βρίσκονται εκ των αριστερών της οδού Κρίτσκη επί του πεζοδρομίου έξω ακριβώς από την είσοδο της πολυκατοικίας μας. Τα κλαδιά έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, ενώ έχουν μπει κυριολεκτικά μέσα στο μπαλκόνι διαμερίσματος του 1ου ορόφου. Σαν πολυκατοικία έχουμε λάβει διαμαρτυρίες από πεζούς και γείτονες για το ότι το πεζοδρόμιο είναι απροσπέλαστο λόγω των κλαδιών, αλλά και για εμάς πλέον η είσοδος της πολυκατοικίας έχει κλείσει από τα κλαδιά με κίνδυνο να βγάλουμε κανένα μάτι. Η φωτογραφία που σας στέλνω είναι πιστεύω οφθαλμοφανής. Σας παρακαλώ θερμά για την ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Ένα Σχόλιο στο "ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννη Τσαρδακά
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Κοπή δένδρων>> κι αριθμό 3970 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 07/07/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325197/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>