Καθάρισμα οικοπέδου

Επανέρχομαι, δυστυχώς, στο θέμα του καθαρισμού του οικοπέδου ιδιοκτησίας Παπαδούλη μεταξύ των οδών Βαλαωρίτου, Νίτσας Κολιού και Αντώνη Πατσιαντά, καθότι πλέον το ύψος των ξερών χόρτων είναι μεγάλο και παράλληλα καθίστανται επικίνδυνα για πυρκαγιά! Επίσης τα πάμπολα βάτα έχουν «ξεχειλίσει» στους δρόμους, μέχρι και φυτρωμενα μέσα από την άσφαλτο!!! Όταν πριν καιρό ήλθε ένα …γκρεϊντερ εν μέσω βροχής και σουρουπώματος δεν κατάφερε και τίποτα το ιδιαίτερο, τουναντίον έσπασε και τη πινακίδα της οδού Πατσιαντά η οποία παραμένει ακόμη έτσι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα οικόπεδα ιδιοκτησίας Μαχαιρίτσα στην ίδια περιοχή. Παρακαλώ για τις ΆΜΕΣΕΣ δικές σας ενέργειες προς αποφυγήν δυσάρεστων γεγονότων. (Πυρκαγιά, φίδια κλπ)

Ένα Σχόλιο στο "Καθάρισμα οικοπέδου"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Ιωάννη Χιώτογλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος
  < < Καθάρισμα οικοπέδου>> κι αριθμό 3985, σας ενημερώνουμε, ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 13/07/2020 και την ίδια ημέρα με το ΔΥ 325272/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημα σας στο Τμήμα Καθαρισμού Κοινοχρήστων Χώρων και Ειδικών Συνεργείων της Δ/νσης Καθαριότητας κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας .
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>