Κάδος σκουπιδιών

Επανερχόμενος στο θέμα του κάδου απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Νίτσας Κολιού και Αντώνη Πατσιαντά, σας αναφέρω ότι η αλλαγή του κάδου που είχε ζητηθεί λόγω ακαταληλότητός του, δεν κράτησε και πολύ…! Εδώ και αρκετό καιρό πάλι ο κάδος είναι παλιός και κακομεταχειρισμένος, χωρίς μοχλό ποδιού για να ανοίγει, με αποτέλεσμα η διαδικασία ρίψης των απορριμμάτων εντός, να χρειάζεται χέρι ή χέρια για να ανοίξει! Καταλαβαίνετε τώρα ότι ιδιαίτερα σ αυτούς τούς δύσκολους λόγω κορονοϊού καιρούς, αυτού του είδους η χρήση πόσο επικίνδυνη είναι. Παρακαλώ λοιπόν να μεριμνήσετε για την ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση του, αλλά και τη ΜΟΝΙΜΗ εγκατάσταση ενός καινούργιου κάδου.

Ένα Σχόλιο στο "Κάδος σκουπιδιών"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ.Ιωάννη Χιώτογλου
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος< <Κάδος σκουπιδιών>> κι αριθμό 3984 σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 13-07-2020 . Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325269/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας σας στο Τμήμα Σχεδιασμού Εποπτείας και Αποκομιδής Απορριμμάτων και Ανακυκλώσιμων Υλικών της Δ/νσης Καθαριότητας και αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου
  Κωνσταντία Φώτου

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>