Αρχείο για 14 Οκτωβρίου 2019

Επισκευή καλυμματος ύδρευσης

Στην οδό Θράκης 9 στο πεζοδρόμιο έμπροσθεν της εισόδου οικοδομών από όπου διέρχονται πάνω από 30 οικογενειες καθημερινά χρήζει επισκευής η βάση στήριξης καλυματος ωρολογιων ύδρευσης. Είναι πολύ επικίνδυνο πέρασμα ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά και ηλικιωμένοθς.

Διαρροή νερού

Καλησπέρα σας. Για τρίτη φορά στο ίδιο σχεδόν σημείο του δρόμου, στην οδό Χατζηδάκη, έξω από το ειδικό σχολείο πάνω από τον περιφερειακό για Φυτόκο υπάρχει διαρροή νερού από το οδόστρωμα.

Καθαρισμός κραυσιδωνα

Καλημερα!!! Ο κραυσιδωνας είναι γεμάτος δέντρα και γεμάτος φέρτα υλικά!!! Ο χείμαρρος χρειάζεται επειγόντως καθάρισμα άμεσα γιατί σε μια πιθανή βροχή θα υπάρξουν προβλήματα. Σας ευχαριστώ.

Καδοι

Εξω ακριβως απο το 5ο και 11ο νηπιαγωγειο Ν.Ιωνιας εχει πολλους καδους.! Ακριβως απ εξω.. ειναι απαραδεκτο.! Εκει παιζουν τα παιδια μας..Θα παρακαλουσα πολυ για την μεταφορα τους! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!

Φωτεινος σηματοδοτης

Στην οδο Δοξοπουλου στην Ν.ιωνια το φαναρι προς Ελ.Βενιζελου χρειαζεται μια καλυτερη ρυθμιση ωστε να προλαβαινουν τα αυτοκινητα να περνανε κ να στριβουν στην οδο προποντιδος.. Στην οδο Προποντιδος αναβει το φαναρι την ωρα που κατεβαινουν ακομη τα αυτοκινητα απο την οδο Δοξοπουλου κ σχεδον παντα μας πιανει κοκκινο περιμενοντας στην προποντιδος να περασουν τα [...]