Αρχείο για 6 Φεβρουαρίου 2020

3016

Το αίτημά μου με αρ.3016 πριν από 7 μήνες σχετικά με την αλλαγή χαλασμένων κάδων στην εκκλησία του Αγ.Δημητριου στη Ν.Δημητριαδα, δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί πάρα το γεγονός ότι προωθήθηκε άμεσα στην αρμόδια διεύθυνση. Παρακαλώ όπως εξετάσετε εκ νέου το αίτημα. Η κατάσταση ειδικά όταν ζεσταίνει ο καιρος είναι ανυπόφορη και το πρόβλημα υφίσταται για [...]

Εγκαταλελημένο ΙΧ

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 82 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑΓΑΤΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΡΚΑΣ MERCEDES E200, ΜΑΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ , ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ.

Επικίνδυνο φρεάτιο έξω από δημοτικό σχολειο

Στη συμβολή των οδών Γ.Καρτάλη και Βασσάνη υπάρχει φρεάτιο, πιθανώς τοποθετημένο από εταιρία κινητής τηλεφωνίας, το οποίο έχει υποχωρήσει μερικώς και είναι οριακά έτοιμο να υποχωρήσει εντελώς, προκαλώντας σοβαρό ατύχημα. Το σημείο είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο, καθώς βρίσκεται έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου. Παρακαλώ για τις άμεσες ενεργειές σας. Ευχαριστώ.

ΛΑΚΟΥΒΑ

Υπαρχει μια μεγαλη λακουβα και αρκετες μικρες στον δρομο του Αγιου στεφανου στο σωρο στον παραλιακο δρομο στο υψος του λατομειου η οποια εγκυμονει μεγαλους κινδυνους για τα οχηματα ΚΑΙ για τους ανθρωπους.