ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ

Κύριοι
Σχετικά με την διασταύρωση των οδών: Κύπρου με Λ. Βύρωνος.
Μια πολύπαθη διασταύρωση που καθημερινά αποτελεί ένα επικίνδυνο σταυροδρόμι με μικρά ή μεγαλύτερα συμβάντα. Πρόσφατα ήταν το ατύχημα ενός ηλικιωμένου που τραυματίστηκε και νομίζω ότι κατέληξε.
Οφείλονται τα όποια συμβάντα στο ότι, η ορατότητα από την Λ. Βύρωνος προς το ρεύμα καθόδου της Κύπρου είναι ελάχιστη έως μηδενική και αυτό από την μεταξύ τους γωνία που έχουν οι δύο δρόμοι αλλά και τα δένδρα που έχουν μεγαλώσει και είναι σε τέτοια θέση που κρύβουν όλη την θέα της κίνησης στην κάθοδο της Κύπρου.
Πιστεύω ότι μια πολλή καλή λύση θα ήταν να τοποθετηθεί ένας καθρέφτης κυκλοφορίας στην επάνω γωνία της διασταύρωσης, ώστε οι κινούμενοι επί της Λ. Βύρωνος, στην αναμονή τους στην διασταύρωση να βλέπουν τους κατ ερχόμενους της Κύπρου.
Στην φωτογραφία φαίνεται πόσο πρέπει επάνω στην Κύπρου να βγει το κινούμενο αυτοκίνητο επι της Λ. Βύρωνος για να έχει ορατότητα.
Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και πιστεύω για τις ενέργειές σας.

Ένα Σχόλιο στο "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΟΣ/ΚΥΠΡΟΥ"

 1. Η Απάντηση της Υπηρεσίας Ο/Η milfok λέει:

  Προς κ. Κων/νο Καραστέργιο
  Σχετικά με ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου με τίτλο αιτήματος < <Καθρέπτης διασταύρωσης Βύρωνος/Κύπρου>> κι αριθμό 4011 , σας ενημερώνουμε ότι λάβαμε το μήνυμά σας στις 24/07/2020. Την ίδια ημέρα με το Δ.Υ 325403/2020 έγγραφό μας διαβιβάσαμε το αίτημά σας στην Διεύθυνση Βιώσιμης αστικής κινητικό κι αναμένουμε ενέργειες της υπηρεσίας.
  Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου και για τη χρήσιμη ενημέρωση.
  Από το Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο Βόλου,
  Κωνσταντία Φώτου.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>