Αρχείο για Προτάσεις και Σχόλια

ΦΩΤΑ ΠΑΡΚΟΥ

Εκτός απο την καμμένη λάμπα και όλα τα φωτιστικά του πάρκου γωνία Σπ,Σπυρίδη-Ρήγα Φερραίου δέν ανάβουν. Ισως η βλάβη συνδέεται και με το τελευταίο εναέριο φωτιστικό της Σπ.Σπυρίδη. Ευχαριστώ.

ΚΑΜΜΕΝΗ ΛΑΜΠΑ

Σχετικά με το αιτημά μας #314491 εγώ βιάστηκα να σας στείλω ευχαριστήριο μόλις πέρασε το αυτοκίνητο του Δήμου και κοίταξε το φωτιστικό το πρωί της 26/3/20. Τελικά το φωτιστικό το βράδυ της 26/3/20 δεν άναψε δεν λειτουργεί.. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση των υπηρεσιών σας σε αίτημα μας για αντικατάσταση λάμπας Δημοτικού φωτισμού. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Πάγωσαν οι εργασίες

Στο πάρκο Περραιβού και Λ.Βύρωνος οι εργασίες κατασκευής της νέας παιδικής χαράς ΈΧΟΥΝ ΠΑΓΏΣΕΙ εδώ και καιρό. Πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα

Αδέσποτα

Στην περιοχή αμέσως μετά το ξύλινο γεφυράκι του κραυσιδωνα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα ζώα τα όποια μας επιτίθεται και πρέπει να μαζευτούν άμεσα και οπωσδήποτε.

Αδέσποτα

Στην περιοχή αμέσως μετά το ξύλινο γεφυράκι του κραυσιδωνα υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα ζώα τα όποια μας επιτίθεται και πρέπει να μαζευτούν άμεσα και οπωσδήποτε.

Πάρκο νέας Ιωνίας ελικοδρόμιο

Καλημέρα σας παρακαλώ κάντε κάτι με όλους εκείνους που έχουν γεμίσει το πάρκο με τους σκύλους τους.. Τις περισσότερες φορές δεν τους έχουν καν λουρί.. Σήμερα μόλις ένας σκύλος επιτέθηκε σε μια κοπέλα.. Θα συμβεί ατύχημα..

sos katastimaton estiasis

Βόλος 18/3/20 Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, Θα ξέρετε σίγουρα ότι τα καταστήματα εστίασης έχουν υπομείνει τα πάνδεινα τον τελευταίο καιρό. Τα έξοδα είναι τεράστια και οι τζίροι δυσανάλογα χαμηλοί. Ιδιαίτερα με την απαγόρευση του τσιγάρου κα τους τακτικούς ελέγχους, η πελατεία μας μειώθηκε τραγικά καθώς και η κατανάλωση. Σ’ αυτό ήρθε να προστεθεί η μάχη που [...]

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής

Παρακαλούμε για την τοποθέτηση νέων μονοζυγων στο πάρκο στο άσυλο διότι τα παλιά μονόζυγα είναι παλιάς τεχνολογίας και έχουν καταστραφεί. Προτείνουμε στον Δήμο Βόλου να τοποθετήσει αυτά τα νέα μονόζυγα όπως βλέπετε στην κάτω φωτογραφία που είναι καινούργιας τεχνολογίας και είναι και πολύ πρακτικά.

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής

Όπως ο Δήμος Βόλου τοποθέτησε πριν μερικούς μήνες τα υπαίθρια όργανα γυμναστικής gympark στο πάρκο του ασύλου έτσι οι δημότες παρακαλούμε να τοποθετηθούν όμοια όργανα στο πάρκο του Αναύρου και συγκεκριμένα κοντά στην πίστα BMX αλλά να τοποθετηθούν και νέα μονόζυγα που βγάζει η εταιρεία όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα