Αρχείο για Δρόμοι

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΟΔΟΥ

Καλημερα σας θα ηθελα να σας ενημερωσω πως στη συμβολη των οδων Πρωτοψάλτου Πρίγγου και Κιτσου Μακρη θα θελαμε πινακιδα με τα ονοματα των οδων διοτι δε το βρισκουν ουτε ακομη και οι μεταφορικεσ καθωσ επισης και ακριβως διπλα απο το γωνιακο σπιτι επι της πριγγου ξεκιναει ενα στενο το οποιο παλι δεν εχει ονομα [...]

Περραιβου

Στην οδό Περραιβού απέναντι από το πάρκο στην οδό Λόρδου Βύρωνος πρέπει να κατασκευαστεί μία διάβαση οπωσδήποτε διότι τα αυτοκίνητα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν μπορούμε να περάσουμε τον δρόμο. Επίσης πρέπει να τοποθετήσει ένα παλλόμενο φανάρι για να βλέπουν οι οδηγοί την διάβαση.

Λακκούβες-χαντάκια

Γειά σας… Δύο αιτήματα. 1ον. Χαντάκια-τομές στην άσφαλτο -επικίνδυνες τρύπες- ΜΑΓΝΗΤΩΝ 239/241 με ΒΛΑΧΑΒΑ ακριβώς στη διασταύρωση. Υπήρξαν και μικροατυχήματα με δίκυκλα. 2ον. Πάλι επι της ΜΑΓΝΗΤΩΝ,απο ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ μέχρι ΒΛΑΧΑΒΑ,εχει γίνει καθίζηση στην άσφαλτο [βαθούλωμα επικίνδυνο]. Παρακαλώ να φροντίσετε για την αποκατάσταση. Σας ευχαριστώ και για λογαριασμό όλης της γειτονιάς.

Σήμανση μονόδρομου

Παρακαλώ να ελέγξετε και να σηματοδοτήσετε κατάλληλα την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ στο σημείο που διασταυρώνεται με Παρασκευοπούλου, ώστε να αντιλαμβάνονται οι οδηγοί που κινούνται επί της Γιάννη Δήμου και συνεχίζουν στην Παρασκευοπούλου ότι απαγορεύεται να στρίψουν δεξιά και να εισέλθουν στην Πατριάρχου Ιωακείμ γιατί είναι μονόδρομος.

Επισκευή δρομου

Επί της Πλειάδων 10-12 Νέα Δημητριάδα ρωγμή στο δρόμο , εισροή των υδάτων με πιθανή υποχώρηση οδοστρώματος.

ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΥ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ ΑΠΟ Λ.ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΩΣ ΧΡ.ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΟΓΟ ΚΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΝΕΡΟΥ ΠΕΡΣΥ..ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΧΟΡΤΑ…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ.

ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΟΥ Κ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥ Κ ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΖΗΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ..ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ..ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Κ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΤΑΣΗ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ.

Κολωνακια

Στην οδό Κουκιάδη στον δρόμο που πηγαίνει στις εγκαταστάσεις του ναυτικού ομίλου Βόλου και των ναυτοπροσκόπων ( ο δρόμος δίπλα στο εικονοστάσι στην Παναγία την τρύπα) πρέπει να τοποθετηθούν πλαστικές κορίνες στη μέση του δρόμου καθώς και στις δύο άκρες του δρόμου διότι τα αυτοκίνητα που παρκάρουν παντού. θα παρακαλούσαμε Η παρέμβαση αυτή να γίνει [...]

Λαμπα και δρομος

Καλημέρα σας λέγομαι Ευαγγελία Γκαγιαννη και μενω στη Μεγαλη Βελανιδια θα ήθελα να βάλετε λάμπες στο δρόμο γιατί μένουμε στο βουνό και έχουμε πρόβλημα με γουρούνια και με κλέφτες. Επίσης επειδή ο δρόμος είναι χωματένιος καντε κάτι ώστε να φτιαχτεί γιατι ολο χαλανε τα οχηματα μας. Ευχαριστω!!

Δρόμος

Γεια σας λέγομαι Ιωάννης Μπασδάνης και μενω στη Μεγάλη Βελανιδιά. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να κοιτάξετε να φτιαχτεί αυτός ο δρόμος γιατί τα αυτοκίνητα συνέχεια χαλανε επειδή είναι χωματόδρομος. Σας παρακαλώ πολύ μην το αμελησετε, γιατί τις γύρω περιοχές τις έχετε φτιάξει. Ευχαριστω!!!