Αρχείο για Δρόμοι

Λακούβα στη Νέα Ιωνία

Υπάρχει επικίνδυνη λακούβα Ιατρίδη με Ραιδεστού εδώ και χρόνια. Στο ίδιο σημείο να τοποθετηθεί και στοπ επί της Ραιδεστού καθώς οι οδηγοί δε σέβονται την προτεραιότητα από δεξιά με αποτέλεσμα να γίνονται πολλά ατυχήματα.

Λακκούβες-χαντάκια

Γειά σας… Επισημαίνω πως,στη διασταύρωση ΜΑΓΝΗΤΩΝ 239/241 με ΒΛΑΧΑΒΑ,εχουνν δημιουργηθεί δύο αυλακιές με βαθειές γούρνες,που δημιούργησαν επικίνδυνη κατάσταση. Προχθές μάλιστα,που ήταν γεμάτες με νερά βροχής,ένας νέος άνθρωπος,με μοτοσυκλέτα,ανατράπηκε,και ευτυχώς,δέν τραυματίστηκε σοβαρά [τον περιέθαλψε ένα περαστικός]. Γι΄ αυτό,σας παρακαλώ πολύ,να φροντίσετε ωστε να καλυφθούν οι αυλακιές κοι οι γούρνες. Σας ευχαριστώ πολύ,και είμαι σίγουρος πως θα [...]

Φανάρι περιφερειακού/Φυτόκου

Το φανάρι του περιφερειακού για να στρίψεις αριστερά στη Φυτόκου καθυστερεί πολύ να αλλάξει. Μέχρι να γίνει πράσινο, έχει κάνει τρεις κύκλους το φανάρι που είναι για να πας ευθεία. Ως αποτέλεσμα, κάποιοι οδηγοί στρίβουν με κόκκινο, πιθανώς γιατί νομίζουν ότι δε λειτουργεί.

Λακούβες στην Κωνσταντά

Μεγάλο μέρος της Κωνσταντά έχει επικίνδυνες λακούβες για τα μηχανάκια δίχως δυνατότητα για ελιγμό καθώς βρίσκονται σε όλο τον δρόμο.

Επισκευή πεζοδρομίου

Το πεζοδρόμιο στην γέφυρα της Ζάχου μετά την Αναπαύσεως και με κατεύθυνση προς Γιάννη Δήμου σε μεγάλο μέρος του είναι ανισόπεδο και ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα παιδιά καθώς στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν σχολεία.

Επικίνδυνη λακούβα

Υπάρχει επικίνδυνη λακούβα/φρεάτιο 28ης Οκτωβρίου με Κουταρέλια επί της 28ης ιδιαίτερα για τα μηχανάκια. Λόγω χαμηλού φωτισμού, προπορευόμενων οχημάτων και στένωσης δρόμου λόγω παρκαρισμένων οχημάτων δεν υπάρχει καλή ορατότητα της λακούβας.

Σχάρες ομβρίων

Παρακαλώ για την αντικατάσταση των μεταλλικών σχαρών επί της Ρήγα Φεραίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κοραή και Ροζού. Έχουν καταστραφεί τελείως, με αποτέλεσμα να προκαλούνται φθορές στα ελαστικά των διερχόμενων αυτοκινήτων και να αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για ποδηλάτες και πεζούς. Ευχαριστώ πολύ.

χαλασμενη λαμπα

καλημερα!!! στην ζαχου 112-113 υπαρχει ενας στυλος της δεη που η λαμπα αναβοσβηνει συνεχως. εχετε ειδοποιηθει και αλλες φορες ομως δεν πραγματοποιηθηκαν οι απαραιτητες ενεργειες. ελπιζω αυτη τη φορα το αιτημα να διαβαστει και να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες.ευχαριστω.

Λάμπα φωτισμού

Λάμπα φωτισμού χωρίς φως στην ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 10

Λακκούβες

Στο Καραγατς, στο σταυροδρόμι Βάσως Κατράκη με Νικοτσαρα, δίπλα στο 17 ο Νηπιαγωγείο, υπάρχουν δύο επικίνδυνες λακκούβες ,οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα σε περαστικούς και οδηγούς με τη πρώτη βροχή.Μεριμνηστε παρακαλώ, για την επισκευή τους.ΜΕ εκτίμηση, Αγγελική Κυργιακη.