Αθλητικοί Σύλλογοι

Αθλητικός Όμιλος Άθλος
Γυμναστικός Σύλλογος Θησέας Αγριάς
Παραδοσιακός Σύλλογος  Καράτε

Αθλητικός Όμιλος «ΑΘΛΟΣ» Αγριάς:

Ο Αθλητικός όμιλος «ΑΘΛΟΣ» δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2007, έχει έδρα την Αγριά του δήμου Αγριάς Μαγνησίας. Σκοπός του Αθλητικού Ομίλου «ΑΘΛΟΣ» είναι η δημιουργία, η ανάπτυξη και η διάδοση όλων των Ολυμπιακών αθλημάτων στην περιοχή της Αγριάς και στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Τα τμήματα που υλοποιούνται (κατά το πρώτο εξάμηνο του 2008) είναι
το τζούντο, η αντιπτέριση (badminton), το θαλάσσιο καγιάκ, το ορεινό τρέξιμο (trail running). Στον Αθλητικό όμιλο «ΑΘΛΟΣ», γυμνάζονται περισσότεροι από 25 Αγριώτες αθλητές στα πιο πάνω τμήματα με την επίβλεψη αποκλειστικά Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του
συλλόγου κ. Σπύρο Γανιάρη και στο τηλέφωνο 6972877330

 

Παραδοσιακός Σύλλογος  Καράτε

Ο Σύλλογος παραδοσιακού καράτε Αγριάς Ο ΜΑΧΗΤΗΣ επαναλειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2005 με νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Φρύδα Ιωάννη, προπονητή τον κ. Κοσμίδη Γεώργιο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και εκπαιδευτή τον κ. Άστλι Αλέξανδρο.

Τα Γραφεία και το γυμναστήριο του Συλλόγου λειτουργούν επί των οδών Κοραή & Ανδρέα Παπανδρέου στην Αγριά καθημερινά εκτός Σάββατο και Κυριακή από της 18:00 εως 21:00

Ο Σύλλογος έχει στη δύναμή του 40 περίπου αθλητές.

Ως αθλητές μπορούν να εγγραφούν άτομα όλων των ηλικιών από 5 χρονών και πάνω με μηνιαία συνδρομή που καθορίζεται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σύλλογος είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, μέλος της ΕΛ.Ο.Κ. και αναγνωρισμένος από την Γ.Γ. Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2428092101 ή να επισκεφτείτε τα γραφεία του Συλλόγου τις ώρες λειτουργίας.

Γυμναστικός Σύλλογος Θησέας Αγριάς

  Edit Translation