Δημοτικές Επιχειρήσεις

ΔΕΤΕΠΑΜ:
Δημοτική Επιχείρηση Τεχνικών Έργων Περιβάλλοντος Ανάπτυξης Μελετών. Πρόκειται για τεχνική επιχείρηση που έχει άμεση σχέση με τον Δήμο. Κύρια ασχολία της η εφαρμογή και η παρακολούθηση του σχεδίου πόλεως Αγριάς. Ασχολείται επίσης με επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα. Στην παρούσα φάση τρέχει τα προγράμματα του INTERREG III; CHIRON & ARCHIMED

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Τ.Ε.Π.Α.Μ. αποτελείται από τους εξής:
   
1. τον Σιούρα Χαρίλαο, Δημοτικό Σύμβουλο ως Πρόεδρο
2.τον Μαργαρίτη Στυλιανό, Δημοτικό Σύμβουλο, ως Αντιπρόεδρο
3.τον Πρωτοσύγγελο Κωνσταντίνο, Δημοτικό Σύμβουλο
4.τον  Αρβανίτη Ιωάννη, Δημοτικό Σύμβουλο της  μειοψηφίας
5.τον Κυριαζή Δημήτριο, εκπρόσωπο του  Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αγριάς, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.
6. τον Κυπαρίσση Θεμιστοκλή, Δημότη Αγριάς
7.τον Παπαστάμου Ιωάννης, Δημότη Αγριάς

ΔΕΥΑΚΠ: 
Διαδημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης – Κεντρικού Πηλίου.

Η επιχείρηση αυτή συγκροτήθηκε από τον Δήμο Αγριάς, Δήμο Αρτέμιδας και Μηλέων με σκοπό να διαχειρίζεται τα θέματα ύδρευσης- αποχέτευσης και να δώσει ένα τέλος στο πρόβλημα της αποχέτευσης.

Το έργο «Δίκτυο αποχέτευσης και βιολογικός καθαρισμός του παραλιακού μετώπου από Αγριά – Κορωπί (Μπούφα)» έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε στάδιο προμελέτης με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι υδρευτικές ανάγκες του Δ.Δ. Αγριάς καλύπτονται από πηγές και δύο γεωτρήσεις, μία στη θέση «Τρύπιο Λιθάρι» και η άλλη στην θέση «Κναβάκι». Το νερό ελέγχεται από διαπιστευμένο εργαστήριο όπως εκ του νόμου προβλέπεται και έχει προδιαγραφές πόσιμου νερού.

Μέλημα του δήμου είναι η χρυσή διαχείριση των πηγών και η συντήρηση του δικτύου έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η καλή ποιότητα νερού στους δημότες. Τα τέλη κατανάλωσης νερού καταβάλλονται στον δήμο τριμηνιαία.

Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για προβλήματα με το δίκτυο, για αιτήματά τους σύνδεση στο δίκτυο ή για ότι άλλο αφορά θέματα ύδρευσης / αποχέτευσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΗΛΙΟΥ (Δ.Ε.Υ.Α.Κ..Π). απαρτίζεται από τους εξής:

1. τον Ζάχο Χαράλαμπο, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Σιούρα Χαρίλαο,
2. τον Στόϊκο Νικόλαο, εκπρόσωπο της μειοψηφίας με αναπληρωτή του τον Αρβανίτη Ιωάννη,
3. τον Κυπαρρίση Θεμιστοκλή , ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ζαρίφη Αλέξιο


volosInfoΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥΠανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΔημοτικό ΡαδιόφωνοΠολεοδομίαΠοδηλασίαΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΜετανάστεςΚΕΠΚαθαριότηταΝοσοκομείοflagΕθελοντισμόςΔιαύγειαempeΔΟΥΚΔΗΚΙCitiesNetΑΜΕΑ

 Edit Translation