ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ   “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ  

Προμήθεια & τοποθέτηση κλιματιστικού μηχανήματος στο κτίριο του τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόλου

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

                Το Τμήμα Συντήρησης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, προτίθεται να προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση σε κλιματιστικού μηχανήματος 12.000 BT/h σε χώρο του κτιρίου του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βόλου.

                Ο προϋπολογισμός της παραπάνω προμήθειας δεν θα υπερβαίνει το ποσό των 654,16 χωρίς ΦΠΑ (800,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%) και θα βαρύνει τον Κ.Α. 30.7331.127 με τίτλο “Συντήρηση και επισκευή Η/Μ εγκαταστάσεων Δημοτικών  κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων  όλων των Δημοτικών Ενοτήτων έτους 2024” του Δήμου Βόλου.

 Έχοντας υπόψη τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στη Γραμματεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Μικρασιατών 81, Κτίριο Σπίρερ, 2ος όροφος) έως την  Παρασκευή 20  Σεπτεμβρίου 2024 και 13.00 μμ.

Πληροφορίες θα παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες  από 08:00 έως 14:30 στο τηλέφωνο 2421025614 (κ. Ανάργυρος Κελαϊδόπουλος & Δημήτριος Πετούσης του τμήματος  Συντήρησης, του Δήμου Βόλου).

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ            

 

 

Γεώργιος Τόρης

Εκτύπωση