ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔIEYΘYNΣH OIKONOMIKΩN                                                                                             Bόλος: 11/ 11/2014

TMHMA ΠPOMHΘEIΩN                                                                                                       Αρ. πρωτ.: 127984

Πληροφορίες: Ο.Μαρούγκα

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ρήγα Φεραίου

Τ.Κ.: 38221 ΒΟΛΟΣ

Tηλέφωνο: 2421350133

Fax2421097610

e-mail : o.marouga@volos-city.gr

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

  

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σε ανταλλακτικά για το μηχανογραφικό εξοπλισμό (Η/Υ και συναφών) του Δήμου, διενεργεί έρευνα αγοράς για την  προμήθεια των ανταλλακτικών που αναγράφονται στο παρακάτω πίνακα και σύμφωνα με την   μελέτη του Τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Διαφάνειας της Δ/νσης Προγραμματισμού Βιώσιμης Ανάπτυξης & Νέων Τεχνολογιών:

Περιγραφή

Ποσότητα

Motherboard

25

CPU

25

PSU

40

Ανεμιστήρας κουτιού

30

RAM SDRAM

30

RAM SO DIM

4

Internal HDD 3,5"

40

Internal SSD

10

Internal HDD 3,5" NAS

8

Internal HDD 3,5" SAS

4

Καλώδιο UTP Cat6A

900

Κλιπς σύνδεσης

300

AA Batteries

10

ΑΑ-ΑΑΑ φορτιστής

1

9V Batteries

4

Φορτιστής 9V

1

Mac Book Batteries

1

USB Stick

5

Docking Station

2

Θερμοαγώγιμη πάστα

1

Μικρο-εργαλεία

2

Νetwork cable tester

2

Switch 24 ports

5

Switch 5 ports

10

Το συνολικό κόστος της δαπάνης προϋπολογίζεται στα 13.994,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α 70.6673.201 προϋπολογισμού έτους 2014.

Η επιλογή των προμηθευτών θα γίνει με κριτήριο κατακύρωσης,  τη χαμηλότερη τιμή ανά είδος. Οι προσφερόμενες τιμές ανά είδος, δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερες των αντίστοιχων ενδεικτικών. Στις περιπτώσεις που ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα γίνονται δεκτές οι προσφορές για τα συγκεκριμένα είδη. Η συνολικά προσφερόμενη τιμή δεν πρέπει να ξεπερνά τον ενδεικτικό προϋπολογισμό.

Δεκτές θα γίνονται προσφορές για το σύνολο των ποσοτήτων κάθε είδους κι όχι για μέρος της ποσότητάς τους.

Σε περίπτωση που οι προσφερόμενες τιμές είναι ίδιες για κάποια είδη, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των συγκεκριμένων προμηθευτών, για την ανάδειξη του μειοδότη-προμηθευτή.

Τα προσφερόμενα ανταλλακτικά μηχανογραφικού εξοπλισμού (Η/Υ και συναφών) θα πρέπει να πληρούν, κατ’ ελάχιστο, τις τεχνικές προδιαγραφές. Διαφορετικά θα αποκλείονται για τα είδη, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η Οικονομική προσφορά θα έχει την μορφή του υποδείγματος.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης θα καταβάλλεται εγγύηση καλής εκτέλεσης σε ποσοστό 5% χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με το άρθρο 157 παρ.1β του Ν.4281/14.

Εάν κατά την παραλαβή ή μετά διαπιστωθεί ότι αυτά δεν πληρούν τους όρους της σύμβασης και των τεχνικών προδιαγραφών, ή εμφανίζουν ελαττώματα, τότε εφαρμόζονται οι διατάξεις που αναφέρονται στα άρθρα 34 και 35 του ΕΚΠΟΤΑ.

Ακολουθεί αρχείο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τον ενδεικτικό προϋπολογισμό των ανταλλακτικών καθώς και πίνακας οικονομικής προσφοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται  να καταθέσουν τις προσφορές τους στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ έως 18/11/2014 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 13.00 μ.μ. σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την επωνυμία του ενδιαφερομένου με τα πλήρη στοιχεία, τον αριθμό πρωτοκόλλου, τον τίτλο της Έρευνα Αγοράς.

 

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ 

   ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Εκτύπωση