ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 210.000 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΞΥΣΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔIEYΘYNΣH OIKONOMIKΩN                                                                           Bόλος: 1/6/2016

TMHMA ΠPOMHΘEIΩN                                                                                   Αρ. πρωτ. : 46648

Πληροφορίες: Ελευθ. Τοπάλογλου

Tηλέφωνο: 2421350105

 

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

 

Ο Δήμος Βόλου ενδιαφέρεται για κατάθεση προσφορών, για την προμήθεια 210.000 τεμαχίων ξυστών καρτών στάθμευσης, για τις ανάγκες λειτουργίας του Δημοτικού Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης με τις παρακάτω τεχνικές προδιαγραφές και σύμφωνα με το δείγμα που θα χορηγηθεί από την Υπηρεσία.

Κάρτα ωριαίας στάθμευσης διαστάσεων 8 Χ 20 εκ., πάχους χαρτιού 300grvelvet, σε εκτύπωση δύο όψεων με επικάλυψη για ξυστό στη μία όψη και συγκεκριμένα :
στο πάνω μέρος της κάρτας τα λεκτικά «ΩΡΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ», το σήμα
(η “ΑΡΓΩ”) του Δήμου Βόλου σε
ιριδίζον πορτοκαλί εκτύπωση, η αρίθμηση, το αντίτιμο (0,50€) και “Δήμος Βόλου”. Αμέσως παρακάτω την αποτύπωση ΩΡΩΝ και ΛΕΠΤΩΝ σε κυκλικό σχήμα «Ρολόι». Στον έξω κύκλο τις ώρες και στον έσω κύκλο τα λεπτά. Πιο κάτω αποτύπωση σε τετράγωνα πλαίσια των πεδίων «ΜΗΝΕΣ» αριστερά και «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ» δεξιά. Όλα τα πεδία να μπορούν να ξυθούν και να είναι ευανάγνωστα. Στο πίσω μέρος της κάρτας θα αναγράφονται οδηγίες χρήσης.
Οι κάρτες θα φέρουν συνεχόμενη αρίθμηση.

Η δαπάνη για την παραπάνω προμήθεια, ενδεικτικού προϋπολογισμού δεκατεσσάρων χιλιάδων οκτακοσίων ογδόντα ευρώ (14.880,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, θα βαρύνει τον Κ.Α. 10.6615.101 του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2016.

Κριτήριο κατακύρωσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή για το σύνολο της ζητούμενης ποσότητας.

Η προσφορά θα περιλαμβάνει την ποσότητα, την τιμή μονάδος, το συνολικό ποσό της δαπάνης συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (δεν μπορεί να είναι ανώτερο του ενδεικτικού προϋπολογισμού) και τον χρόνο παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης της συνολικής ποσότητας από τον μειοδότη θα είναι ένας(1) μήνας από την υπογραφή της σύμβασης, στοιχείο που θα πρέπει να αναγραφεί και στην προσφορά του ενδιαφερόμενου.

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να καταθέσουν σφραγισμένες προσφορές στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ έως 8/6/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μ.μ. σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την επωνυμία του ενδιαφερομένου με τα πλήρη στοιχεία, τον αριθμό πρωτοκόλλου και τον τίτλο της Έρευνας Αγοράς.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΚΕΧΑΪΔΟΥ ΑΡΕΤΗ

Εκτύπωση