ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΛΕΒΗΤΩΝ-ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-15

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Βόλος 17 - 11- 2014

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                           Αριθ.Πρωτ: 129811

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ &

ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση λεβήτων-καυστήρων δημοτικών κτιρίων έτους 2014» θα διενεργηθεί πρόχειρος διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης λεβήτων-καυστήρων των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Βόλου για τη χειμερινή περίοδο 2014-2015 , προϋπολογισμού δαπάνης 6.617,40€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. με τους παρακάτω ειδικούς , γενικούς και λοιπούς κανόνες.

Οι προσφορές θα δοθούν την 25η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στο κτίριο Σπίρερ. Ζητείται ενιαίο ποσοστό έκπτωσης στις τιμές του τιμολογίου και του προϋπολογισμού.

Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα , ενώσεις , συνεταιρισμοί και κοινοπραξίες αυτών , που έχουν δικαίωμα , σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία , να διενεργούν την συγκεκριμένη παροχή όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 5 των όρων Διακήρυξης του Πρόχειρου Διαγωνισμού.

H εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% επί του συνολικού ποσού του ενδεικτικού προϋπολογισμού, μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και είναι 269,00 € ή μέρους αυτού ανάλογα με τις επιλογές συμμετοχής του ενδιαφερόμενου μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

H εγγύηση καλής εκτέλεσης αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% της συνολικής συμβατικής αξίας μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν όλα όσα ορίζονται στο άρθρο 5 των όρων διακήρυξης.

Το έντυπο της διακήρυξης και της μελέτης , τεχνικής περιγραφής , τεχνικών προδιαγραφών , τιμολογίου , ενδεικτικού προϋπολογισμού , έντυπου προσφοράς βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου http://dimosvolos.gr , θα διατίθενται επίσης από την Τεχνική Υπηρεσία , οδός Μικρασιατών 81 (κτήριο Σπίρερ) , πληροφορίες: κα. Δέσποινα Οικονόμου, στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου και Τεχνικής Διαχείρισης του Δήμου Βόλου (τηλ. 2421094025), όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

Τα έξοδα της παρούσας ανακοίνωσης θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛΕΒΗΤΕΣ - ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΛΕΒΗΤΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Εκτύπωση