11Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΒΟΛΟΣ 7/4/2025
Αρ. Πρωτ. : 31112
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 11η ΕΚΤΑΚΤΗ Δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης, την Τρίτη, 8 Απριλίου 2025 και ώρα 12:00 στο Δημαρχείο Βόλου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.
Το κατεπείγον της συνεδρίασης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, έγκειται στο γεγονός:
- ως προς το θέμα 1, λόγω του ότι η παραχώρηση χρήσης ξεκινάει από τις 08/04/2025.
- ως προς το θέμα 2, λόγω του ότι η εκμίσθωση του χώρου ξεκινάει στις 11/04/2025.
Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης χωρίς αντάλλαγμα της Πλατείας Πανεπιστημίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας και στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Νέας Ιωνίας Μαγνησίας για τη διοργάνωση Πασχαλινού Θεματικού Πάρκου.
2. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση χώρου πλησίον του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου για εγκατάσταση του τσίρκο CIRCO NATIONAL DE CUBA (μόνο με καλλιτέχνες).
Ο Πρόεδρος της
Δημοτικής Επιτροπής
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ





















