23Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                                                                                ΒΟΛΟΣ 11/6/2015
                                                                                                                Αρ. Πρωτ. : 55874

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ

 

                                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                 Για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 23η ΕΚΤΑΚΤΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 και ώρα 12:30 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

( Το κατεπείγον της συνεδρίασης   σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, έγκειται στο γεγονός ως προς το θέμα 1) για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και  ως προς το θέμα 2) λόγω των στενών χρονικών ορίων για την διοργάνωση της  εμποροπανήγυρης   κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Δ/ση)

Α/Α   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1     Έγκριση των πρακτικών (ά  φάση αποσφράγιση-έλεγχος δικαιολογητικών /τεχνικής προσφοράς & β' φάση άνοιγμα οικονομικών προσφορών) του ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την "Προμήθεια ετοίμου φαγητού για την σίτιση απόρων, του Ξενώνα Φιλοξενείας Κακοποιημένων Γυναικών, της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Δήμου Βόλου και των Μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου Διάρκειας ενός (1) έτους" και κατακύρωση του αποτελέσματος.

2     Λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθαρισμό όρων για την διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης σε συμμόρφωση της 1188/78798/8-6-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος.

 

Ο Πρόεδρος
της
Οικονομικής Επιτροπής
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Οικονομική Επιτροπή
Αριθμός Συνεδρίασης: 
23
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Παρασκευή, 12 Ιούνιος, 2015