37Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΛΟΣ 30/7/2020
Αρ. Πρωτ. :
50995

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Για συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

                                                                                    ΠΡΟΣ
                                                                                                                                       Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

 

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 37η ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί, δια ζώσης, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (ΦΕΚ 55/α/11-3-2020) και την με αριθμό 163/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, την Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 13:30 στο Δημαρχείο Βόλου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

Α/Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1 Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών.
2 Λήψη απόφασης για την εν μέρει διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών οφειλέτη Ντούση Αρετή.
3 Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του συνοπτικού διαγωνισμού για την "Κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων (σκυλιών) του Δήμου Βόλου" διάρκειας δώδεκα μηνών ενδεικτικού προϋπολογισμού 45.136,00€ με το Φ.Π.Α.
4 Υποβολή πρακτικού, σε συμμόρφωση με την απόφαση 563/2020 της αρχής εξέτασης προδικαστικών προσφυγών και για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή και σύμφωνα και με την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας, του διεθνούς επαναληπτικού ανοικτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, λιπαντικών και πρόσθετων για τις ανάγκες του Δήμου Βόλου, της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., της Κ.Ε.Κ.Π.Α. - Δ.ΙΕ.Κ., της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 3.097.089,90€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%, διάρκειας δύο (2) ετών.
5 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση έξι (6) λιβαδιών στη Δ.Ε. Μακρινίτσας.
6 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση πέντε (5) λιβαδιών στη Δ.Ε. Μακρινίτσας.
7 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση λιβαδιoύ στη Δ.Ε. Μακρινίτσας.
8 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εκμίσθωση της Πλαζ Αλυκών.
9 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Κάτω Λεχωνίων Αραμπατζή Γεωργίου .
10 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Κατωχωρίου Μούκα Δημητρίου.
11 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Γλαφυρών Γεωργάκου Κωνσταντίνου.
12 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Ονουφρίου Κοσκινά Αντωνίου.
13 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Άλλης Μεριάς Γεωργαλή Χρήστου.
14 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Δ.Κ. Νέας Ιωνίας Αλεξίου Στυλιανού.
15 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Δ.Κ. Διμηνίου Στρούγκη Ιωάννη .
16 Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του υπαλλήλου Βούλγαρη Νικολάου.
 

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
17 Υποβολή πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΝ ΒΟΛΟΥ & Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2020»
18 Υποβολή πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΠΛΗΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2020»
19 Υποβολή πρακτικού ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΠΛΗΝ ΒΟΛΟΥ – Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 2020»
20 Υποβολή πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής, για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ Ο.Τ. ΚΧ115 ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ», προϋπολογισμού 46.010,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
21 Υποβολή πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκπόνηση μελέτης: «ΜΟΥΣΕΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ».
22 Έγκριση της μελέτης, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού προμήθειας με τίτλο : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ», προϋπολογισμού 34.720,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
23 Έγκριση διενέργειας της υπηρεσίας, έγκριση της μελέτης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του συνοπτικού διαγωνισμού με τίτλο: «Εργασίες Επιθεώρησης, Συντήρησης και αναγόμωσης πυροσβεστήρων¨ για τα Σχολικά κτίρια έτους 2020 και για τα Δημοτικά κτίρια έτους 2020», προϋπολογισμού 15.852,41€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
24 Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της αριθμ. πρωτ. 97140/13.11.2019 σύμβασης "Προμήθεια- τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών".
25 Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου παράδοσης των ειδών της σύμβασης για την προμήθεια με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΑΡΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ», ποσού 28.200,00€ πλέον Φ.Π.Α. 24%, ήτοι σύνολο 34.968,00€.
 

Δ/ΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
26 Λήψη απόφασης απευθείας μίσθωσης μηχανημάτων έργου και οχημάτων λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (έντονες βροχοπτώσεις από 4-7 έως 7-7-2020).
 

Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
27 Υποβολή πρακτικού ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του διαγωνισμού του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΒΟΛΟΥ – ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ»
28 Έγκριση και προσωρινή παραλαβή του 2ου Σταδίου της μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».
 

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
29 Έγκριση της με αριθμ. 160/2020 απόφασης του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) που αφορά στην Τρίμηνη Έκθεση Απολογισμού Εσόδων – Εξόδων, για το Β’ Τρίμηνο του 2020.

 

 

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής
 

ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Οικονομική Επιτροπή
Αριθμός Συνεδρίασης: 
37
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Δευτέρα, 3 Αύγουστος, 2020