63Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΛΟΣ  26/11/2021

Αρ. Πρωτ. : 92686

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 63η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ- σύμφωνα με την με αριθμό 643η εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας»,  την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

         1     Έγκριση πρακτικού Γ'  Φάσης διενέργειας ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων».

         2     Έγκριση πρακτικού Β'  Φάσης του συνοπτικού διαγωνισμού, για "Ένα ολοκληρωμένο ευφυές σύστημα έγκαιρης πυρανίχνευσης για την περιοχή των δασών του Δήμου Βόλου".

         3     Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Δ.Κ. Βόλου Αβραμίδη Κυριάκου.

         4     Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Ανακασιάς Μαρμαρά Ιωάννη.

         5     Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Σέσκλου  Τσιαμήτα Βασιλείου.

         6     Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση των δαπανών και των δικαιολογητικών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή της Προέδρου της Τ.Κ. Άνω Βόλου  Χαλκιά Ελένης.

         7     Λήψη Απόφασης για απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (ΧΕΠ 4357/2021 ΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ).

         8     Λήψη Απόφασης για απαλλαγή υπολόγου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (ΧΕΠ 4360/2021 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ).

         9     Λήψη απόφασης για την  «Προέγκριση δαπανών τμήματος δημοσίων σχέσεων».

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

        10    Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του νέου προσωρινού αναδόχου του έργου «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "Γ’ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΔ 99/2017».

        11    Υποβολή πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Τ.Κ. ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ».

        12    Έγκριση οριστικής παραλαβής μελέτης με τίτλο "Μουσειογραφική Μελέτη Εφαρμογής για την διαμόρφωση των Εκθεσιακών Χώρων του Μουσείου της Αργούς".

        13    Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του Έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020».

        14    Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ» .

        15    Έγκριση Παράτασης Προθεσμίας της μελέτης : «Μελέτη Νέας Γέφυρας Ε.Ο. Βόλου- Αθηνών στο Αλυγαρόρεμμα στη θέση Προφήτης Ηλίας με τις Προσβάσεις της».

        16    Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018».

        17    Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ».

        18    Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής  Παραλαβής του Έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ – ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ)».

        19    Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 4 ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ 18ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΛΟΥ».

        20    Έγκριση μελέτης με τίτλο «Εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης επιτοίχιων  κλιματιστικών (SPLIT UNITS) του  Κοιμητηρίου Βόλου».

        21    Έγκριση μελέτης με τίτλο   « Οικοδομικές   εργασίες   σε   κοινόχρηστο   χώρο  στην   Αγριά      Δ.Ε. Αγριάς».

        22    Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 27Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ».

        23    Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (Fan-Coil) ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ/ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ» .

        24    Έγκριση μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΦΩΛΕΩΝ ΜΕ ΑΝΕΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ».

     Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

        25    Εισήγηση για τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 351/2021 (ΑΔΑ:98O1Ω96-Ψ9I) Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής Δ. Βόλου και αντικατάσταση μελών της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής υπηρεσιών της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας για το έτος 2021.

     ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

        26    Έγκριση της με αριθμ. 259/2021 απόφασης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. –  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. που αφορά στην αύξηση της Τακτικής Επιχορήγησης από τον Δήμο στον Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. –  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. για το έτος  2021.

 

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Οικονομική Επιτροπή
Αριθμός Συνεδρίασης: 
63
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Πέμπτη, 2 Δεκέμβριος, 2021