4Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΛΟΣ  14/1/2022

Αρ. Πρωτ. : 3166

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 4η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ- σύμφωνα με την με αριθμό 643η εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), με θέμα «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας»,   την Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

       Α/Α   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

     Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

         1     Έγκριση μελέτης και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για «Αποχιονισμό οδών – κοινοχρήστων χώρων – Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου».

     Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

         2     Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού (Ι.Δ.Ο.Χ.) για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2022, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

         3     Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου για το έτος 2022, με κάλυψη της δαπάνης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

         4     Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων, για το έτος 2022.

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

 ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Οικονομική Επιτροπή
Αριθμός Συνεδρίασης: 
4
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Τετάρτη, 19 Ιανουάριος, 2022