39Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΟΛΟΣ    23/6/2022

Αρ. Πρωτ. : 46248

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 39η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:00 στο Δημαρχείο Βόλου , με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α   ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

1.  Λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

2. Υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια έτοιμων γευμάτων για τη σίτιση απόρων, του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Βόλου, των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) Δήμου Βόλου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου, διάρκειας ενός (1) έτους», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 496.016,33€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.,

3.  Υποβολή πρακτικού Α' και Β' Φάσης του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου διακόσμου 2022», ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 209.808,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

4.  Επανενεργοποίηση της σύνδεσης φυσικού αερίου στο κτίριο της πρώην ΑΝΕΒΟ.

5.  Παράταση της σύμβασης ως προς την καταληκτική ημερομηνία του χρόνου παράδοσης για την «Προμήθεια πλαστικών σάκων απορριμμάτων» από την ανάδοχο εταιρεία Γεώργιος Σάκουλας Α.Ε.

6.  Λήψη απόφασης για την «Προέγκριση δαπανών τμήματος δημοσίων σχέσεων».

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

7.  Παράταση προθεσμίας της ανάθεσης με τίτλο «Προμήθεια υδραυλικών & ψυκτικών υλικών».

8.  Παράταση προθεσμίας της ανάθεσης με τίτλο «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών».

9.  Έγκριση μελέτης με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών χειρολισθήρων σε μονοπάτι και μεταλλικών κιγκλιδωμάτων σε γεφυράκια της τοπικής κοινότητας Άλλης Μεριάς».

10.  Έγκριση μελέτης με τίτλο « Προμήθεια και τοποθέτηση  ξύλινης περίφραξης για την τοπική κοινότητα Αγίου Λαυρεντίου».

11.  Έγκριση μελέτης με τίτλο : « Προμήθεια και τοποθέτηση ρολών Λαμαρίνας κλειστού τύπου και μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στο 6ο Λύκειο Βόλου, του Δήμου Βόλου».

12.  Έγκριση μελέτης με τίτλο   «Εργασίες επισκευής  πίλλαρ φωτισμού».

13.  Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΟ Ο.Τ. ΚΧ115 ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ».

14.  Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ».

15.  Έγκριση Στατικής μελέτης και τευχών δημοπράτησης «Αποκατάσταση πέτρινου τοίχου στην Πορταριά (πρώην ξενοδοχείου Θεοξένια) προϋπολογισμού έργου 90.644,00 €».

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

16.  Λήψη απόφασης σχετικά με τον «Εξώδικο συμβιβασμό επί αιτήματος του κ. Δημήτρη Θεοδώρου περί καταβολής αποζημίωσης για υλικές ζημιές που υπέστη το αυτοκίνητό του με αριθμό κυκλοφορίας ΙΖΕ 1195 μάρκας DAIHATSU κατά τη διενέργεια εργασιών κοπής χόρτων από συνεργείο της Διεύθυνσης Πρασίνου».

Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

17.  Αποδοχή χρηματοδότησης για την «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Βόλου», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», του Πράσινου Ταμείου.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ

18.  Συγκρότηση Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών και προμηθειών της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων για το έτος 2022.  (σύμφωνα με το Ν.4412/2016).

Δ/ΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

19.  Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου " Διαγράμμιση Οδικού Δικτύου Δήμου Βόλου και Διαγραμμίσεις -Πιλοτικές Εφαρμογές Νέων Υλικών έτος 2021- Κεντρικού Οδικού Δικτύου Δ.Ε. Βόλου".

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

20.  Άσκηση ανακοπής και αίτησης αναστολής με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής για την ακύρωση της με αριθμό 55/2022 διαταγής πληρωμής του δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου.

ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

21.  Έγκριση της 8/2021 απόφασης του ΝΠΔΔ με την επωνυμία "Μουσείο Αλέξανδρου Κ. Δάμτσα" που αφορά την έγκριση απολογισμού του οικονομικού έτους 2020.

 

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Οικονομική Επιτροπή
Αριθμός Συνεδρίασης: 
39
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Τρίτη, 28 Ιούνιος, 2022