19Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΒΟΛΟΣ  22/9/2022

                                                                                                                    Αρ. Πρωτ. : 71489

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 19η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ - σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 - την Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Βόλου στο Δημαρχείο Βόλου, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης.

Α/Α       ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Λήψη απόφασης ορισμού μελών Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας.
  2. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του Εκθεσιακού Πολυχώρου του Δήμου Βόλου στην ΚΕΔΕ.
  3. Έγκριση της υπ' αριθμ. 44/2022 απόφασης του Συμβουλίου Κοινότητας Βόλου περί παραχώρησης της χρήσης χώρου στον πεζόδρομο Ερμού μπροστά από τον Άγιο Νικόλαο, για την πραγματοποίηση μουσικών εκδηλώσεων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προς ενίσχυση των αναγκών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια "Η Φλόγα".
  4. Έγκριση της υπ' αριθμ. 45/2022 απόφασης του Συμβουλίου Κοινότητας Βόλου περί παραχώρησης δημοτικού χώρου στην πλατεία απέναντι από την ΕΡΑ, για τη διοργάνωση εκδήλωσης ενημέρωσης και προβολής οικολογικών θεμάτων.
  5. Έγκριση της υπ' αριθμ. 48/2022 απόφασης του Συμβουλίου Κοινότητας Βόλου περί παραχώρησης της χρήσης δημοτικού χώρου για τη διενέργεια ενημερωτικής δράσης από την Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος-Παράρτημα Θεσσαλίας.
  6. Έγκριση της υπ' αριθμ. 16/2022 απόφασης Συμβουλίου Κοινότητας Σέσκλου, αναφορικά με την εκ νέου παραχώρηση της πίστας Μότο-Κρος Σέσκλου, το διήμερο 1-2/10-2022, για την τέλεση περιφερειακού πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, λόγω μετάθεσης της αρχικής ημερομηνίας, κατόπιν αιτήματος της ΜΟΤΟ.ΛΕΒ.
  7. Έγκριση της υπ' αριθμ. 20/2022 απόφασης Συμβουλίου Κοινότητας Νέας Αγχιάλου, αναφορικά με την παραχώρηση χρήσης του προαύλιου χώρου του αμφιθεάτρου της Δ.Κ. Νέας Αγχιάλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

  1. Λήψη απόφασης για την 14η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022. (απόφαση Ο.Ε.)
  2. Λήψη απόφασης για την 15η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022. (απόφαση Ο.Ε.)
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής εργασιών/βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης εργασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
  4. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δημοτικού χώρου, που βρίσκεται στη θέση «Μαγούλες» στις Νέες Παγασές Βόλου, στην ενεργειακή κοινότητα με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Β1 ΠΕ».
  5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δημοτικού χώρου, που βρίσκεται στη θέση «Μαγούλες» στις Νέες Παγασές Βόλου, στην ενεργειακή κοινότητα με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Β2 ΠΕ».
  6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση δημοτικού χώρου, που βρίσκεται στη θέση «Μαγούλες» στις Νέες Παγασές Βόλου, στην ενεργειακή κοινότητα με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Β3 ΠΕ».
  7. Ανάκληση της υπ' αριθμ. 822/2018 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας για παραχώρηση χρήσης δημοτικών ακινήτων στον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πορταριάς «Το Ορμίνιον».
  8. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης της Πλατείας Πανεπιστημίου στο Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Βόλου Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.
  9. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού αμφιθεάτρου του πρώην Δημαρχείου της Νέας Αχγιάλου στον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Ν.Αγχιάλου.
  10. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Βόλου.
  11. Λήψη απόφασης λύσης μισθωτικής σχέσης που αφορά στο περίπτερο που βρίσκεται στο Βόλο επί των οδών Πολυμέρη - Κασσαβέτη.
  12. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην περιοχή “Άγιος Ταξιάρχης” Δ.Κ. Πορταριάς.
  13. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στην πλατεία Ελευθερίας στο Βόλο.
  14. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση της αίθουσας του δημοτικού αμφιθεάτρου του πρώην Δημαρχείου της Νέας Αχγιάλου στον Σύλλογο Γυναικών Νέας Αγχιάλου.
  15. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του Αμφιθεάτρου του πρώην Δημαρχείου της Νέας Αγχιάλου στην εταιρεία Magic Dream ΜΚΟ.
  16. Λήψη απόφασης για την απευθείας εκμίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου στη θέση "Ξηρόρεμα" της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Πορταριάς.
  17. Λήψη απόφασης περί μείωσης μισθώματος δημοτικού ακινήτου στο Συγκρότημα Τσαλαπάτα.
  18. Λήψη απόφασης έγκρισης του αποτελέσματος δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτου (διαμέρισμα Β1) ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος "Χρυσούλα Ζώγια" επί της οδού Μαυροκορδάτου 40 στο Βόλο.
  19. Λήψη απόφασης έγκρισης εργασιών ελαιoχρωματισμού τεσσάρων (4) γραφείων ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος «Ιωάννου Κ.Χατζηιωάννου ή Χατζάκου».

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤ/ΞΗΣ

  1. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΜΙΧΑΛΗ)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

  1. Λήψη απόφασης για την ανάθεση των εργασιών απολύμανσης και καθαρισμού του αρχείου οικοδομικών αδειών στο κτίριο Σπίρερ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

  1. Τροποποίηση της υπ' αρ. 100/2021 απόφασης Δ.Σ. και αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής παροχής υπηρεσιών που αφορούν στη «Συντήρηση, Επισκευή και Λειτουργία Σήραγγας Γορίτσας της Περιφερειακής οδού Βόλου –Αγριάς» και παροχής υπηρεσιών σχετικά με την επισκευή των Η/Μ εγκαταστάσεων της Σήραγγας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

  1. Λήψη απόφασης έγκρισης υλοποίησης προγράμματος χωριστής συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών και έγκριση εκποίησης ανακυκλώσιμων υλικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ

  1. Λήψη απόφασης ανάθεσης εργασιών διαχείρισης και διάθεσης προϊόντων εκταφών από τα Κοιμητήρια της Διεύθυνσης Κοιμητηρίων του Δήμου Βόλου, σε ιδιώτη.

 

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Μουλάς

Κατηγορία Συνεδρίασης: 
Δημοτικό Συμβούλιο
Αριθμός Συνεδρίασης: 
19
Ημερομηνία Συνεδρίασης: 
Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος, 2022