ΣΤΟ ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΟ MERCEDES ΤΗΣ Δ.Ε. AΙΣΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ME 111416 ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δ Η Μ Ο Σ  Β Ο Λ Ο Υ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Χατζηπέτρου 5  – Νεάπολη

ΤΚ 383 34

Πληροφορίες: Θ. Γώγος

Τηλέφωνο: 24210.80959

Fax: 24210.80344

Email : grkinisis@volos-city.gr

 

 

 

 

 

Βόλος           11    .     08      . 2015

Αρ. Πρωτ.:   76867

 

 

 

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Στο ημιφορτηγό (πυροσβεστικό) όχημα του κατασκευαστικού οίκου MERCEDES  της Δ.Ε. Aισωνίας με αριθμό κυκλοφορίας ME 111416 χρειάζεται να γίνει επισκευή του υδραυλικού συστήματος εκτόξευσης νερού και συγκεκριμένα :

Τοποθέτηση  αντλητικού  συγκροτήματος  νερού. προμήθεια τετράχρονου αερόψυκτου  βενζινοκινητήρα με κυβισμό 500 cc, που θα αποδίδει ελάχιστη ισχύ 12kw. Η εκκίνηση να γίνεται µε ηλεκτρικό εκκινητήρα (µίζα), ο οποίος θα τροφοδοτείται απευθείας από το ηλεκτρικό σύστηµα του οχήµατος καθώς και µε το τράβηγµα σχοινιού που θα αναδιπλώνεται αυτόµατα.    Οι επιδόσεις του αντλητικού συγκροτήµατος να είναι τουλάχιστον 500 l/min σε πίεση όχι μικρότερη των 6 bar. Στον  τυλιχτήρα σωλήνων δεξιά & αριστερά της υπερκατασκευής να υπάρχει  σύστημα τροφοδοσίας µόνιµα συνδεδεμένο µε την αντλία του αυτόνοµου  πυροσβεστικού συγκροτήµατος µέσω  τρίοδης  βάνας. Ο τυλιχτήρας να φέρει 30 μέτρα σωλήνα διαµέτρου 25 mm, κατασκευασµένο από συνθετικές ίνες πολυεστέρα κατάλληλα ενισχυµένο για να έχει πάντα σταθερή διατοµή.  Ο σωλήνας να είναι πυροσβεστικού τύπου, να έχει αντοχή στη θραύση, σε πίεση μανομετρικό 100 m . Ο σωλήνας να καταλήγει σε ταχυσύνδεσµο STORZ 25, στον οποίο να είναι προσαρµοσµένος ένας αυλός εκτόξευσης νερού τύπου πιστολιού µε δυνατότητα εκτόξευσης συµπαγούς βολής νερού και διασκορπισµένης βολής, µε παροχή τουλάχιστον 60 l/min σε πίεση 5 bar και σε απόσταση περίπου 20 m , τοποθέτηση τρίοδης  βάνας για να δίνει παροχή στο κανόνι η στον  τυλιχτήρα. Η αντλία να είναι εξοπλισµένη µε µανόµετρο πίεσης, θλιβοκενόµετρο και µετρητή ωρών λειτουργίας.  Η αντλία να είναι συνδεδεµένη µε την δεξαµενή του νερού µε ελαστική σύνδεση και διακόπτη.  Να φέρει ένα στόµιο μετάγγισης  από εξωτερική πηγή νερού. Να φέρει επίσης παροχή µε σφαιρικό διακόπτη για την πλήρωση της υδατοδεξαµενής από υδροστόμια (υδροληψίες) πυρόσβεσης με των κατάλαλο  σωλήνα μήκους 20 m.

Επίσης να γίνει έλεγχος και καθαρισμός της δεξαμενής .

 

Η επισκευή θα γίνει σε εξωτερικό συνεργείο.

Κωδικός χρέωσης είναι ο 20 - 6263.001.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν ενσφράγιστες οικονομικές προσφορές στη Διεύθυνση Καθαριότητας (γραφείο Διευθυντή) έως την Παρασκευή 21 Αυγούστου και ώρα 13.00'.

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

 

 

 

 

ΓΩΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΕ

Εκτύπωση