ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Δ Η Μ Ο Σ  Β Ο Λ Ο Υ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Χατζηπέτρου 5  – Νεάπολη

ΤΚ 383 34

Πληροφορίες: Ζαντιώτης Χρ.

Τηλέφωνο: 24210 80959

Fax: 24210 80344

Email : grkinisis@volos-city.gr

 

 

 

 

 

        Βόλος  2209  . 2015

        Αρ. Πρωτ.: 91258

 

 

 

 

 

 

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

 

 

Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στους κινητήρες των πετρελαιοκίνητων οχημάτων από επικαθίσεις κατάλοιπων καύσης diesel και biodiesel, η υπηρεσία μας προτίθεται να προμηθευτεί ενισχυτικό - καθαριστικό - αντιπαγωτικό υγρό πετρελαίου το οποίο θα έχει τις παρακάτω ιδιότητες :

Θα καθαρίζει τις κολλώδεις επικαθίσεις βιολάσπης, θα περιέχει πρόσθετα λίπανσης των μπεκ και των αντλιών πετρελαίου (των οποίων θα αυξάνει και την ισχύ), θα προλαβαίνει τις διαβρώσεις. Επίσης θα παρέχει αντιπαγωτική προστασία έως -30OC.

Κωδικός χρέωσης είναι ο 20 – 6671.007 και ο ενδεικτικός προϋπολογισμός για τη συγκεκριμένη δαπάνη είναι οκτώ χιλιάδες (8.000,00) ευρώ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι  να προσκομίσουν ενσφράγιστες οικονομικές προσφορές στη Διεύθυνση Καθαριότητας (γραφείο Διευθυντή)  έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.30΄.

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 

 

 

ΓΩΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΤΕ

    

 

Εκτύπωση