ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 16-8-2013)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ                                                                                                      ΒΟΛΟΣ: 12-09-2013
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                                  Αρ.Πρωτ.: 112980

Ταχυδ. Δ/νση: Μικρασιατών 81-Μακρυνίτσης (κτήριο Σπίρερ) Τ.Κ. 38333

Πληροφορίες: Γεώργιος Γίδαρης

Τηλέφωνο: 24210- 94048

Fax: 24210- 23492

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Προκειμένου ο Δήμος να προμηθευτεί και τοποθετήσει δύο στέγαστρα στις εξόδους του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, καθώς και την προσαρμογή της στάθμης του πλατυσκάλου στην έξοδο κινδύνου με την νέα στάθμη που διαμορφώθηκε μετά την τοποθέτηση του δαπέδου, στην πίσω πλευρά του θεάτρου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 2.000,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορά.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που πρόκειται να γίνουν οι ακόλουθες:

  1. Προκειμένου να ανυψωθεί η στάθμη του πλατυσκάλου στην πίσω έξοδο κινδύνου του θεάτρου, θα κατασκευαστεί ένας σκελετός διαστάσεων 1,20Χ2,06 και ύψους 18 cm. Η κατασκευή του σκελετού θα είναι από κοιλοδοκό διατομής 40Χ40 mm και πάχους 3 mm, θα περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους συνδέσμους και τα κατάλληλα στηρίγματα ώστε να εξασφαλίζεται η σταθερότητά του και η αντοχή του στα κινητά φορτία που θα δέχεται και θα στερεωθεί με βύσματα πάνω στον υφιστάμενο πρόβολο από σκυρόδεμα, χωρίς να αφαιρεθεί η μαρμάρινη επίστρωσή του.

Η πάνω οριζόντια επιφάνεια του σκελετού θα επενδυθεί με λαμαρίνα «κριθαράκι», πάχους 3 mm και, σχεδίου, όμοιο με αυτό της υφιστάμενης σκάλας. Με ίδια λαμαρίνα θα επενδυθεί και η κάθετη πλευρά του σκελετού προς την σκάλα, η οποία θα αποτελεί το ρίχτι του πρόσθετου σκαλοπατιού που απαιτείται. Οι άλλες δύο ορατές, κάθετες πλευρές του πλατυσκάλου θα επενδυθούν με λαμαρίνα πάχους 2 mm και διαστάσεων 5Χ42Χ206 cm και 5Χ42Χ120 cm αντίστοιχα, σε σχήμα γωνίας, που θα καλύψουν τόσο τις παρειές του μεταλλικού σκελετού, όσο και το πάχος του υφιστάμενου προβόλου από σκυρόδεμα.

  1. Στο παραπάνω πλατύσκαλο, στηρίζεται μεταλλική κατασκευή τύπου πέργκολας. Αυτή η κατασκευή θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία στεγάστρου.

Συγκεκριμένα θα κατασκευαστεί ένα πλαίσιο από στρατζαριστή λαμαρίνα πάχους

2 mm και διατομής 50Χ30 mm. Το πλαίσιο αυτό, με τους απαραίτητους ενδιάμεσους συνδέσμους, θα τοποθετηθεί με κλίση πάνω στην υφιστάμενη κατασκευή, (10 cm ψηλότερα η πλευρά του τοίχου από την απέναντι πλευρά), ώστε να βοηθά στην απομάκρυνση των νερών της βροχής. Το πλαίσιο θα επενδυθεί με πολυκαρβονικό διαφανές πάχους 8 mm, με τα απαραίτητα σφραγιστικά.

  1. Αντίστοιχο στέγαστρο θα κατασκευαστεί στην δεύτερη έξοδο του θεάτρου, που βρίσκεται χαμηλά. Εδώ θα δημιουργηθεί μία βάση από κοιλοδοκό 50Χ50Χ3 mm, η οποία θα πατήσει πάνω σε σωλήνες 1΄΄, αντίστοιχου σχεδίου με το προηγούμενο στέγαστρο. Πάνω στην βάση αυτή θα τοποθετηθεί πλαίσιο από στρατζαριστή λαμαρίνα πάχους 2 mm και διατομής 50Χ30 mm, με κλίση 10ο , το οποίο θα επενδυθεί με πολυκαρβονικό διαφανές πάχους 8 mm. Τόσο η βάση από κοιλοδοκό, όσο και το πλαίσιο από στρατζαριστή λαμαρίνα θα φέρουν τους απαραίτητους ενδιάμεσους συνδέσμους, που θα εξασφαλίζουν την απαιτούμενη στατική επάρκεια.

Το κόστος των εργασιών θα βαρύνει τις πιστώσεις του έργου: «Συντήρηση και ανακαίνιση Δημοτικών κτιρίων έτους 2013» με Κ.Α.: 30-7331.013

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του Τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου & Τεχνικής Διαχείρισης, κτίριο Σπίρερ, Μικρασιατών 81, έως την Δευτέρα 16-09-2013 και ώρα 12.00 πμ. Πληροφορίες στα γραφεία του τμήματος και στο τηλέφωνο 24210-94048.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΔΑΡΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Εκτύπωση