ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Πληροφορίες : Αιμ. Κραβαρίτη.

Τηλέφωνο : 24213 50190

 

Βόλος, 22 - 10 – 2018 
Αρ. Πρωτ. 88406

 

 

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΗΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ

ΤΗΣ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

 

 

Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε κλειστές έντυπες προσφορές για την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα :

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018.
Δημοτική Κοινότητα Νέας Ιωνίας.
Για την ηχητική κάλυψη της τελετής καταθέσεων στεφάνων στο χώρο του Ι. Ναού της Ευαγγελίστριας θα χρειαστούν 2 ηχεία και 3 μικρόφωνα και μίκτης ήχου με cd + ηχογραφημένο τον Εθνικό Ύμνο, στις 26 Οκτωβρίου 2017 (πρωί).

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.
- Τοπικές Κοινότητες Άνω και Κάτω Λεχωνίων.
Για την ηχητική κάλυψη της τελετής κατάθεσης στεφάνων στα Ηρώα των Άνω και Κάτω Λεχωνίων αντίστοιχα θα χρειαστούν 2 ηχεία και 3 μικρόφωνα με μίκτη ήχου με cd player. Για την παρέλαση η οποία έχει ως σημείο εκκίνησης την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και τέρμα το σχολικό συγκρότημα, θα χρειαστούν 2 ακόμη ηχεία.
Δημοτική Ενότητα Αγριάς.
Για την ηχητική κάλυψη της τελετής κατάθεσης στεφάνων στην παραλία της Αγριάς θα χρειαστούν 2 ηχεία και 2 μικρόφωνα με μίκτη ήχου και cd player, καθώς και εκφωνητής για την εκδήλωση. Για την παρέλαση επί της παραλίας της Αγριάς θα χρειαστούν 2 ακόμη ηχεία.

Η κατάθεση των προσφορών πραγματοποιείται στο Τμήμα Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Βόλου έως την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00π.μ..

 

Η προϊσταμένη του Τμήματος

Επικοινωνίας, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Αιμιλία Κραβαρίτη.

 

Εκτύπωση