ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΨΑΡΑΔΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ (16 ΕΩΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                          
Βόλος 19.6.2014
Πληρ. : Μ.Σπανού
Τηλ.: 2421350174
 

 


ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Θέμα:  Προσφορές για τις εκδηλώσεις του Τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων για τις ανάγκες των εκδηλώσεων της «Ψαράδικης Βραδιάς Αγριάς», στις 16,  17, 18 και 19  Ιουλίου 2014.

Προδιαγραφές Τεχνικού Εξοπλισμού:

 

1. Ηχητικό σύστημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες της συναυλίας σε ρυθμούς ροκ με το βολιώτικο συγκρότημα «Οld Friends», στις 16 Ιουλίου, στο χώρο της παραλίας,  (πλ. Ειρήνης & Φιλίας) με τις εξής ανάγκες: κονσόλα ήχου, 4 ηχεία,   5 μόνιτορ, 4 μικρόφωνα για φωνές και 5 βύσματα και ενισχυτές για ένα μπάσο και δυο  κιθάρες και 2 σετ  τύμπανα.

 

2. Απλή ηχητική υποστήριξη για τη θεατρική παράσταση που θα δώσει η  ομάδα «Σκηνοβάτες» , στις 17 Ιουλίου, στο χώρο εκδηλώσεων- θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού  με τις εξής ανάγκες: 2 μικρόφωνα και 3 προβολείς.

 

3. Ηχητικό σύστημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες παραδοσιακής ορχήστρας που θα υποστηρίξει την εκδήλωση συνάντησης παραδοσιακών συγκροτημάτων,  στις  18 Ioυλίου, στο χώρο εκδηλώσεων- θεατράκι του Σιδηροδρομικού Σταθμού  με τις εξής ανάγκες: κονσόλα ήχου, 4 μικρόφωνα, 4 ηχεία,  2 μόνιτορ μουσικών και 4 βύσματα καθώς και ενισχυτή για  βιολί, κλαρίνο, λαούτο, ζουρνά  κλπ και 2 φωνές.

 

4. Ηχητικό σύστημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες λαϊκής –παραδοσιακής ορχήστρας  που θα στηρίξει την κεντρική εκδήλωση με το  καθιερωμένο λαϊκό πανηγύρι,   στις  19 Ioυλίου, στον παραλιακό  χώρο της Αγριάς με κονσόλα ήχου και με τις εξής ανάγκες:

ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

1. Κλαρίνο γραμμή + μικρόφωνο, βιολί, φωνή, φωνή, λαούτο, κρουστά, μπουζούκι και φωνή. Δηλαδή 4 μικρόφωνα και 4 βύσματα.  Το σύστημα πρέπει να καλύπτει καλή διασπορά ήχου ένθεν και ένθεν της εξέδρας για τους πολυπληθείς επισκέπτες.

 

Φωτισμός:

Θα πρέπει να φωτιστεί ικανοποιητικά ο χώρος της εξέδρας και ο γύρω χώρος και στις άνω ημερομηνίες με δυνητική ικανότητα εναλλαγής της έντασης του φωτισμού για να δίνει το κλίμα της εκδήλωσης.

      Παρακαλούμε όπως προσκομίσετε έγγραφες κλειστές προσφορές στο γραφείο Προμηθειών του Δήμου Βόλου (Πλατ. Ρ. Φεραίου) έως την Τρίτη  24. 6. 2014 και ώρα 12:00 π.μ.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Μ. Σπανού

Εκτύπωση