ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Διμηνίου

Πληροφορίες:  Ράνια Καποδίστρια

Τηλέφωνο: 24213-53624

ΦΑΞ: 24213-53613

Βόλος,   5/3/2015

Αρ. Πρωτ: 20885

 

 

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

   Η Δ/νση  Πρασίνου προκειμένου να εκτελέσει διάφορες εργασίες που προκύπτουν  κατά την εφαρμογή  του προγράμματος της Υπηρεσίας αλλά και των έκτακτων αναγκών και περιπτώσεων (όπως έκτακτων καιρικών φαινομένων, κλάδεμα μεγάλων δένδρων)  στις Δημοτικές Ενότητες Βόλου και Αγριάς του Καλλικρατικού Δήμου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, προτίθεται να χρησιμοποιήσει μισθωμένα καλαθοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα  με κλαδευτή, με ημερήσια απασχόληση.

   Στον πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται τα είδη των μηχανημάτων, οι αντίστοιχες εργασίες,  ο αριθμός των ημερομισθίων και οι ενδεικτικές δαπάνες ανά ημερομίσθιο:

 

Α/Α

ΕΙΔΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ/ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ

1

Καλαθοφόρο ανυψωτικό με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα20 μέτρωνκαι  με κλαδευτή Κλάδεμα υψηλών δένδρων ύψους από 12 έως20 μ.

36

220

2

Καλαθοφόρο ανυψωτικό με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα35 μέτρωνκαι  με κλαδευτή Κλάδεμα υψηλών δένδρων ύψους άνω των20 μ.

44

270

 

Η πληρωμή ενός ημερομισθίου καθορίζεται με ημερήσια εργασία 8 ωρών.

Η χρησιμοποίηση των μηχανημάτων θα γίνεται ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες της υπηρεσίας.

Η δαπάνη των καυσίμων και των λιπαντικών των μηχανημάτων επιβαρύνουν τον ανάδοχο (εκμισθωτή).  Επίσης βαρύνουν τον ανάδοχο οι αμοιβές των χειριστών και των κλαδευτών καθώς και οι ασφαλιστικές τους εισφορές.

Κατά  τη  διάρκεια  του  χρόνου  σύμβασης  δεν  επιτρέπεται ο ανάδοχος  να  εγκαταλείψει τις συμβατικές του υποχρεώσεις,  αλλιώς θα κηρύττεται έκπτωτος.

Σε περίπτωση εκτάκτων αναγκών ή θεομηνιών ο ανάδοχος είναι υποχρεωμένος να διαθέτει τα μηχανήματα για όλη τη διάρκεια του συμβατικού χρόνου και για όλο το εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με τις εντολές της Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων έχουν την ευθύνη της σωστής και ακίνδυνης λειτουργίας τους. Τυχόν ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους θα βαρύνουν τους ίδιους.

Το κάθε  μηχάνημα  πρέπει  να έχει τις δύο πινακίδες  κυκλοφορίας  καθώς  και  το  τρίγωνο βραδείας κυκλοφορίας.  Επίσης πρέπει  να  έχει φάρο  πορτοκαλί χρώματος και αντανακλαστικές πινακίδες. Να πληροί  όλες  τις  διατάξεις  ασφάλειας  κυκλοφορίας μηχανημάτων έργου.

Για   την  αποφυγή   ατυχημάτων  πρέπει   να   λαμβάνονται   τα   κατάλληλα  μέτρα (αναγκαίοι βοηθοί κ.λ.π.) που θα διευκολύνουν τους χειριστές στις κινήσεις των μηχανημάτων.

Για  κάθε ατύχημα  ή  δυστύχημα  στο   προσωπικό  του  αναδόχου  ή σε  τρίτους   ή οποιαδήποτε ζημιά που προκαλείται από τον ανάδοχο, βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Τα μέτρα ασφαλείας για τους χειριστές των μηχανημάτων, με ευθύνη του αναδόχου (εκμισθωτή), πρέπει να λαμβάνονται ακριβώς όπως αναφέρονται στην κείμενη νομοθεσία.

Η εκάστοτε ημερομηνία και ο χώρος  της εργασίας καθώς επίσης και ο τρόπος εκτέλεσης της εργασίας θα γίνεται  μετά  από  υπόδειξη  και   εντολή  της  υπηρεσίας σύμφωνα με το ωράριο εργασίας.

Η απασχόληση  (ημερομίσθιο) βεβαιώνεται κάθε ημέρα  εργασίας από τον εντολέα (την υπηρεσία).

Η Υπηρεσία δεν υποχρεούται να απορροφήσει το σύνολο των ημερομισθίων και της δαπάνης που αναγράφονται στον ανωτέρω πίνακα.

Σε περίπτωση  βλάβης  του  μηχανήματος   ο  ανάδοχος  (εκμισθωτής)   οφείλει  την άμεση αντικατάστασή του εντός μίας ώρας. Σε περίπτωση που αυτό δεν υλοποιηθεί η αμοιβή του μισθώματος θα είναι ανάλογη με το χρόνο απασχόλησής του.

Aν στη διάρκεια των εργασιών προκύψει κακοκαιρία ή έκτακτη περίσταση που επιβάλλει τη διακοπή των εργασιών, η αμοιβή του μισθώματος θα είναι ανάλογη με το χρόνο απασχόλησής του.

Η τιμή προσφοράς θα είναι σε ευρώ ανά ημερομίσθιο.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει μαζί με την οικονομική προσφορά τους να προσκομίσουν:

1.  Άδεια κυκλοφορίας του προς μίσθωση μηχανήματος και αντίγραφο αυτής.

2. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ του προς μίσθωση μηχανήματος και αντίγραφο αυτού.

3. Πιστοποιητικό ελέγχου καλαθοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος (καταλληλότητας) ή έγκριση λειτουργίας αυτού, για κάθε μηχάνημα και αντίγραφο αυτού.

4. Βεβαιώσεις καλής εκτέλεσης εργασιών από φορείς του Δημοσίου, εφόσον υπάρχουν.

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 που θα δηλώνονται οι αριθμοί κυκλοφορίας των προς μίσθωση μηχανημάτων.

6. Έγγραφο που να αποδεικνύει ότι η ανυψωτική ικανότητα (το μέγιστο ύψος)  κάθε καλαθοφόρου  είναι αυτό της κατηγορίας που ορίζει η Υπηρεσία.

Προσφορές χωρίς τα παραπάνω δικαιολογητικά δε θα εξετάζονται.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων.          

Ανάδοχος ανακηρύσσεται αυτός που προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά μηχάνημα.         

Η δαπάνη  θα βαρύνει τον Κ.Α. 35-6233.001 του προϋπολογισμού του Δ.Β. έτους 2015 και μπορεί να ανέλθει μέχρι του ποσού των δέκα εννέα χιλιάδων οκτακοσίων (19.800) ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Παρακαλούμε όπως, προσκομίσετε εσώκλειστη οικονομική προσφορά έως την Τρίτη 10/03/2015 και ώρα 13:00 μ.μ. στη γραμματεία της Δ/νσης Πρασίνου, πλατεία Διμηνίου - πρώην Δημαρχείο Δ. Αισωνίας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 

κ.α.α. 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΕ9/Γ

Εκτύπωση