Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Διμηνίου
Πληροφορίες:  Ράνια Καποδίστρια
Τηλέφωνο: 24213-53624
ΦΑΞ: 24213-53613
Βόλος,   29/6/2015

Αρ. Πρωτ: 62696

 

 

             

            

 

ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ

            Η Δ/νση  Πρασίνου προκειμένου να εκτελέσει έκτακτες κατεπείγουσες εργασίες κλαδέματος, προτίθεται να χρησιμοποιήσει μισθωμένο καλαθοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 35 μέτρων  με κλαδευτή, με ημερήσια απασχόληση.

Α/Α

ΕΙΔΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ/ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟ

1

Καλαθοφόρο ανυψωτικό με μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 35 μέτρων και  με κλαδευτή Κλάδεμα υψηλών δένδρων ύψους άνω των 20 μ.

2

340

 

Η πληρωμή ενός ημερομισθίου καθορίζεται με ημερήσια εργασία 8 ωρών.

Η δαπάνη των καυσίμων και των λιπαντικών των μηχανημάτων επιβαρύνουν τον ανάδοχο (εκμισθωτή).  Επίσης βαρύνουν τον ανάδοχο οι αμοιβές των χειριστών και των κλαδευτών καθώς και οι ασφαλιστικές τους εισφορές.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων έχουν την ευθύνη της σωστής και ακίνδυνης λειτουργίας τους. Τυχόν ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους θα βαρύνουν τους ίδιους.

Για  κάθε ατύχημα  ή  δυστύχημα  στο   προσωπικό  του  αναδόχου  ή σε  τρίτους   ή οποιαδήποτε ζημιά που προκαλείται από τον ανάδοχο, βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Τα μέτρα ασφαλείας για τους χειριστές των μηχανημάτων, με ευθύνη του αναδόχου (εκμισθωτή), πρέπει να λαμβάνονται ακριβώς όπως αναφέρονται στην κείμενη νομοθεσία.

Σε περίπτωση  βλάβης  του  μηχανήματος   ο  ανάδοχος  (εκμισθωτής)   οφείλει  την άμεση αντικατάστασή του εντός μίας ώρας. Σε περίπτωση που αυτό δεν υλοποιηθεί η αμοιβή του μισθώματος θα είναι ανάλογη με το χρόνο απασχόλησής του.

Aν στη διάρκεια των εργασιών προκύψει κακοκαιρία ή έκτακτη περίσταση που επιβάλλει τη διακοπή των εργασιών, η αμοιβή του μισθώματος θα είναι ανάλογη με το χρόνο απασχόλησής του.

Η τιμή προσφοράς θα είναι σε ευρώ ανά ημερομίσθιο.

Ανάδοχος ανακηρύσσεται αυτός που προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή.

Η δαπάνη  θα βαρύνει τον Κ.Α. 35-6233.001 του προϋπολογισμού του Δ.Β. Έτους 2015.

Παρακαλούμε όπως, λόγω του κατεπείγοντος, προσκομίσετε εσώκλειστη οικονομική προσφορά έως την Τετάρτη 1/07/2015 και ώρα 11:00 μ.μ. στη γραμματεία της Δ/νσης Πρασίνου, πλατεία Διμηνίου - πρώην Δημαρχείο Δ. Αισωνίας.

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΕ9/Γ    

Εκτύπωση