ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

 

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Διμηνίου

Πληροφορίες: Λυγούρα Μαργαρίτα

Τηλέφωνο: 24213-53624

FAX: 24213-53613

Βόλος 25/10/2017 

Αρ. Πρωτ.: 94830 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΨΗΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

 

 

Η Δ/νση Πρασίνου θα προβεί σε εργασίες κλαδέματος ψηλών και επικίνδυνων δένδρων στη Δημοτική Ενότητα Πορταριάς που δε μπορούν να εκτελεστούν με ίδια μέσα. Οι εργασίες κλαδέματος

αφορούν μόνο το κλάδεμα των δένδρων με κάθε πρόσφορο μέσο και θα γίνουν από τον ανάδοχο με τη χρήση όλων των αναγκαίων εργαλείων, μηχανημάτων, οχημάτων, και προσωπικού, χωρίς να περιλαμβάνουν την αποκομιδή των προϊόντων κλαδέματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία (1) Λεύκα στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς και δύο (2) Λεύκες μαζί με έναν (1) Πλάτανο εκτός της αυλής του σχολείου αλλά κοντά στην είσοδο της αυλής σε μικρή πλατεία πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Τα δένδρα είναι άνω των 20 μέτρων σε ύψος, με αρκετά ξερά και επικίνδυνα κλαδιά.

Τα παραπάνω δέντρα είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να κλαδευτούν εκτός των άλλων και για λόγους Δημόσιας Ασφάλειας.

Ο τρόπος κλαδέματος θα γίνει με γνώμονα κυρίως τη Δημόσια Ασφάλεια και το είδος του δένδρου. Στιςλεύκες θα γίνει κλάδεμα “αναγέννησης” καθώς θα κλαδευτούν σε ύψος 4-6 μέτρων από την επιφάνεια του εδάφους, ενώ στονΠλάτανο θα αφαιρεθούν τα ξερά και επικίνδυνα κλαδιά με παράλληλη μείωση του ύψους του.

Η δαπάνη των καυσίμων και των λιπαντικών των μηχανημάτων όπως και κάθε άλλη δαπάνη που δεν αναφέρεται αλλά είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της εργασίας επιβαρύνουν τον ανάδοχο (εκμισθωτή). Επίσης βαρύνουν τον ανάδοχο οι αμοιβές των οδηγών, των χειριστών, των κλαδευτών και των λοιπών εργατών καθώς και οι ασφαλιστικές τους εισφορές.

Η σωστή και ασφαλής λειτουργία των εργαλείων, μηχανημάτων ή οχημάτων που θα χρησιμοποιηθούν είναι ευθύνη του αναδόχου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών την ευθύνη της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας τους έχει ο ανάδοχος. Τυχόν ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους θα βαρύνουν τον ίδιο.

Η κατάρτιση του προσωπικού και η ικανότητά του να εκτελέσει με ασφάλεια τις προαναφερόμενες εργασίες τους είναι ευθύνη του αναδόχου.

Το εργατοτεχνικό προσωπικό που θα εκτελεί τις εργασίες θα πρέπει να φέρει τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία ατομικά μέσα προστασίας με ευθύνη του αναδόχου. Τυχόν υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες ή ατύχημα ή δυστύχημα που θα προκληθεί σε εργαζόμενους ή σε τρίτους κατά τη διάρκεια των εργασιών, βαρύνουν αποκλειστικά τον ανάδοχο.

Τα μέτρα ασφαλείας για τους χειριστές των μηχανημάτων, πρέπει να λαμβάνονται ακριβώς όπως αναφέρονται στην κείμενη νομοθεσία με ευθύνη του αναδόχου.

Η τιμή προσφοράς θα είναι σε ευρώ στο σύνολο όλων των δένδρων.

Ανάδοχος ανακηρύσσεται αυτός που προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 35-6262.014 του προϋπολογισμού του Δ.Β. έτους 2017.

Παρακαλούμε όπως, λόγω του επείγοντος, προσκομίσετε εσώκλειστη οικονομική προσφορά έως την 26/10/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ. στη γραμματεία της Δ/νσης Πρασίνου, πλατεία Διμηνίου - πρώην Δημαρχείο Δ. Αισωνίας.

Επίσης είναι απαραίτητο, μαζί με την οικονομική προσφορά, να προσκομίσετε: α) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας, β) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας και γ) Απόσπασμα ποινικού μητρώου.

Ο ΑΝ/ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΠΕ/Α

Εκτύπωση