ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ & ΑΠΟΞΗΛΩΣΗΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.05.2016)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            Βόλος, 11.05.2016

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                                        Αρ. Πρωτ. 39219

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

& ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ταχ Δ/νση Μικρασιατών 81, Βόλος

Πληροφορίες Τζ. Παπαγεωργίου

Τηλ. 2421097502

E-mail: t.papageorgiou@volos-city.gr

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Θέμα: Εργασίες τοποθέτησης & αποξήλωσης ομπρελών στις ακτές του Δ.Βόλου

Το τμήμα Συντηρήσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, διενεργεί έρευνα αγοράς (μέσω υποβολής οικονομικών προσφορών), για ανάθεση εργασιών τοποθέτησης και αποξήλωσης(στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου), τετρακοσίων (400) ξύλινων ομπρελών σκίασης σε διάφορες ακτές του Δήμου Βόλου που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα Γαλάζιων Σημαιών καθώς και σε άλλες πολυσύχναστες ακτές σε όλες της Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Βόλου.

Α/Α

ΕΙΔΟΣ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1.

Περιγραφή εργασιών :

1) Παραλαβή ομπρελών από την αποθήκη του Δήμου Βόλου και μεταφορά τους στις ακτές, με κατάλληλα προς μεταφορά οχήματα του αναδόχου.

2) Διάνοιξη οπής στο έδαφος της ακτής βάθους τουλάχιστον 50 εκατοστών, τοποθέτηση και στερέωση σε αυτήν του κάθετου στοιχείου. Τοποθέτηση και στερέωση με ξυλόβιδες στην κορυφή του κωνικού σκίαστρου.

3) Αποξήλωση και αποσυναρμολόγηση των ομπρελών στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, μεταφορά και στοίβαξή τους στην αποθήκη του Δήμου Βόλου.

400 τεμ.

15,00

6.000,00 €

Το κόστος των παραπάνω δεν υπερβαίνει το ποσό των 6.000,00€ χωρίς ΦΠΑ (7.380,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%) και θα επιβαρύνει τον κωδικό Κ.Α. 30.7332.020 του Δήμου Βόλου και θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του έργου «Συντήρηση Κοινοχρήστων Χώρων έτους 2016».

  1. 1. Αναλυτικά οι εργασίες που πρόκειται να εκπονηθούν, τα χαρακτηριστικά της κατασκευής καθώς και οι υποχρεώσεις που πρέπει να τηρεί ο ανάδοχος αναφέρονται στην συνημμένη Τεχνική Έκθεση της Υπηρεσίας Συντήρησης με ημερομηνίες.

  2. 2. Η συνολική δαπάνη περιλαμβάνει τις εργασίες αλλά και τα υλικά στερέωσης που θα χρησιμοποιήσει ο ανάδοχος.

  3. 3. Η ποσότητα των τετρακοσίων ομπρελών (400) είναι η μέγιστη ποσότητα ομπρελών που εκτιμά η υπηρεσία ότι θα τοποθετηθεί. Σε περίπτωση που δεν τοποθετηθούν και οι 400 ομπρέλες λόγω μη αναγκαιότητας θα υπάρξει αντίστοιχη ποσοστιαία μείωση, η οποία θα αναχθεί επί της προσφοράς του αναδόχου.

  4. 4. Σε περίπτωση που υπάρξουν ισότιμες προσφορές θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των διαγωνιζόμενων.

Έχοντας υπόψη τον Ενδεικτικό Προϋπολογισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να προσκομίσουν κλειστές οικονομικές προσφορές στα γραφεία της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών (Μικρασιατών 81, Κτίριο Σπιρερ, γραφείο 9).

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία του Τμήματος τεχνικής Διαχείρισης & Ποιοτικού Ελέγχου (Μικρασιατών 81, Κτίριο Σπιρερ, γραφείο 9) έως την Παρασκευή 13.05.2016 και ώρα 12.00 π.μ.

Πληροφορίες και τυχών διευκρινήσεις στα γραφεία του τμήματος Συντηρήσεων και στο τηλέφωνο 2421025614 (κ. Χριστοδούλου Δημήτριο)

 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΩΝΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

α.α.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΕΘΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την προμήθεια, είναι αυτή της Απευθείας Ανάθεσης του Δημάρχου, μετά απο έρευνα αγοράς και κατάθεσης εγγράφων προσφορών απο τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές.

Από την προσφορά να προκύπτουν σαφώς οπωσδήποτε τα παρακάτω:

  • Η επίσημη ονομασία και τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης
  • Η ημερομηνία και η ισχύς της προσφοράς
  • Η προσφερόμενη τιμή ανά τεμάχιο και συνολικά (χωρίς και με ΦΠΑ)
  • Αν υπάρχει όποιο αριθμητικό λάθος στην προσφορά, δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Προσφορές που δεν είναι σφραγισμένες ή είναι ανυπόγραφες δεν θα γίνονται δεκτές.

Εκτύπωση