ΚΑΘΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5/2013)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ                                                                            ΒΟΛΟΣ: 14-05-2013
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                        Αρ.Πρωτ.:52831/ΤΥ2752


ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ

Πληροφορίες: Δ.ΦΑΛΑΓΓΑΡΗΣ
Τηλ.:2421-0-25614

Φαξ :2421-0-25463

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Διεύθυνση Τεχνικών  Υπηρεσιών  προκειμένου να προχωρήσει στην καθέλκυσης και την ανέλκυσης για το έτος 2013 του σκάφους της Αργούς καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες σε ανέλκυση / καθέλκυση σκαφών να καταθέσουν σχετική προσφορά. Το κόστος της καθέλκυσης και της ανέλκυσης υπολογίζεται στο ποσό συνολικά των 4.920,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (ήτοι 2.460€ για την ανέλκυση και 2.460€ για την καθέλκυση)
Η δαπάνη θα βαρύνει το έργο: «Συντήρηση και επισκευή του πλοίου ΑΡΓΩ», με  Κ.Α. 30-6263.002. 
Η ανέλκυση του σκάφους θα γίνει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προδιαγραφές:
1. Ο Ανάδοχος του έργου θα πρέπει να υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την επαγγελματική ικανότητα και εμπειρία στην ανέλκυση / καθέλκυση σκαφών με την χρήση γερανοφόρου μηχανήματος.
2. Η καθέλκυση και ανέλκυση της Αργούς από τη θάλασσα (σύμφωνα με το βιβλίο Συντήρησης και Χειρισμού της)  θα γίνει με την χρήση του Ειδικού Φορέα «Κλίνης/ Τρέηλερ», και ανακρέμαση του φορέα με γερανό.
3. Πριν την καθέλκυση και ανέλκυση ο ειδικός φορέας / Τρέηλερ ( και τα εξαρτήματά του ) θα προετοιμαστεί κατάλληλα ( καθαρισμός / λίπανση και έλεγχος για τη ασφάλειά του ).
4. Πριν από την καθέλκυση και ανέλκυση πρέπει να χαλαρωθεί εντελώς το υπόζωμα της Αργούς ( με άφορτο το πλοίο). Κατά την ανέλκυση πρέπει να γίνει ακριβής επικάθιση του σκάφους στον φορέα (χωρίς εγκάρσια κλίση) και σύμφωνα με του υπάρχοντες οδηγούς του.
5. Ο ανάδοχος του έργου θα ευθύνεται για κάθε «ζημιά» που θα προκληθεί στο σκάφος της Αργούς οφειλόμενη ακόμη από υπαιτιότητα και σε ελαφριά αμέλεια του.
Απαγορεύεται
Η ανακρέμαση / ανύψωση (περίζωση σκάφους με ιμάντες και κατακόρυφη ανύψωσή του χωρίς τη χρήση του ειδικού φορές «Κλίνης / τρέηλερ )
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν εσώκλειστη προσφορά έως τη Τετάρτη 15 Μαίου και ώρα 13:00, λόγω του επείγοντος των εργασιών, στα γραφεία της Υπηρεσίας, Μικρασιατών 81- Μακρινίτσης, κτήριο Σπήρερ. (2ος Όροφος, γρ.9)

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΙΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

Εκτύπωση