ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ-ΚΑΘΕΛΚΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ "ΑΡΓΩ" (ΔΕΥΤΕΡΑ 26-5-2014)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Βόλος, 22-5-2014
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 57872
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ
Πληροφορίες: Διονύσης Φαλαγγάρης

Τηλέφωνο: 2421 0 25614
ΦΑΞ:2421 0 25463

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών προκειμένου να προχωρήσει στην καθέλκυσης και την ανέλκυσης για το έτος 2014 του σκάφους της Αργούς καλεί τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες σε ανέλκυση / καθέλκυση σκαφών να καταθέσουν σχετική προσφορά. Το κόστος της καθέλκυσης και της ανέλκυσης υπολογίζεται στο ποσό συνολικά των 4.920,00€, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (ήτοι 2.460€ για την ανέλκυση και 2.460€ για την καθέλκυση). Η δαπάνη θα βαρύνει το έργο: «Συντήρηση και επισκευή του πλοίου ΑΡΓΩ», με Κ.Α. 30-6263.002.

Η ανέλκυση του σκάφους θα γίνει σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προδιαγραφές:

1. Ο Ανάδοχος του έργου θα πρέπει να υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν την επαγγελματική ικανότητα και εμπειρία στην ανέλκυση / καθέλκυση σκαφών με την χρήση γερανοφόρου μηχανήματος.

2. Η καθέλκυση και ανέλκυση της Αργούς από τη θάλασσα (σύμφωνα με το βιβλίο Συντήρησης και Χειρισμού της) θα γίνει με την χρήση του Ειδικού Φορέα «Κλίνης/ Τρέηλερ», και ανακρέμαση του φορέα με γερανό.

3. Πριν την καθέλκυση και ανέλκυση ο ειδικός φορέας / Τρέιλερ (και τα εξαρτήματά του) θα προετοιμαστεί κατάλληλα (καθαρισμός / λίπανση και έλεγχος για τη ασφάλειά του).

4. Πριν από την καθέλκυση και ανέλκυση πρέπει να χαλαρωθεί εντελώς το υπόζωμα της Αργούς (με άφορτο το πλοίο). Κατά την ανέλκυση πρέπει να γίνει ακριβής επικάθιση του σκάφους στον φορέα (χωρίς εγκάρσια κλίση) και σύμφωνα με του υπάρχοντες οδηγούς του.

5. Ο ανάδοχος του έργου θα ευθύνεται για κάθε «ζημιά» που θα προκληθεί στο σκάφος της Αργούς οφειλόμενη ακόμη από υπαιτιότητα και σε ελαφριά αμέλεια του.

Απαγορεύεται

Η ανακρέμαση / ανύψωση (περίζωση σκάφους με ιμάντες και κατακόρυφη ανύψωσή του χωρίς τη χρήση του ειδικού φορές «Κλίνης / τρέιλερ)

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν εσώκλειστη προσφορά έως τη Δευτέρα 26 Μαΐου και ώρα 13:00, στα γραφεία της Υπηρεσίας, Μικρασιατών 81- Μακρινίτσης, κτήριο Σπήρερ. (2ος Όροφος, γρ.9).


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

 

ΓΙΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 

Εκτύπωση