ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ – ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Βόλος, 1-12- 2015

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                                                                     Αρ. πρωτ.: 117201

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διεύθυνση : Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1

Ταχ. Κώδικας : 38001

Πληροφορίες : Μ. Παπαϊωάννου

Τηλ. : 24213 50104

Fax : 24210 97610

E- mail : m.papaioannou@volos-city.gr

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ

Προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά σελίδα, για την εκτέλεση της εργασίας «Απομαγνητοφώνηση – επεξεργασία – σελιδοποίηση και βιβλιοδεσία των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής & της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ετών 2014 και 2015», ενδεικτικού συνολικού προϋπ/σμού 70.848,00€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

Οι προσφορές θα κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού στο Δημαρχείο Βόλου (Πλατεία Ρ.Φεραίου), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στον 1ο όροφο, στις 10-12-2015 ημέρα Πέμπτη, με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών στις 10.30 π.μ. και ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών στις 11:00π.μ., ή εναλλακτικά παραλαβή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (ταχυδρομικά, courier, συστημένη επιστολή κλπ) έως την προηγούμενη εργάσιμη, δηλ. στις 9/12/2015 ημέρα Τετάρτη και μέχρι ώρα 15.00μ.μ.

Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτοί όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, οι συνεταιρισμοί ή κοινοπραξίες, καθώς και οι ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά και ασκούν μέσα στην χώρα ή έξω από αυτήν εμπορική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει υποχρεωτικά να διαθέτουν πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και ικανά στελέχη, ώστε τα πρακτικά να αποδίδονται με την μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες : α)για θέματα διαδικαστικά από το Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικών, πληρ: Μαρία Παπαϊωάννου, τηλ: 2421350104, β)για θέματα τεχνικά, τρόπο εκτέλεσης της εργασίας κλπ από το Τμήμα Υποστήριξης Συλλογικών Οργάνων, πληρ: Κων/νος Σιδερόπουλος, τηλ: 2421350206.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων πλήρες τεύχος της διακήρυξης και των παραρτημάτων που τη συνοδεύουν θ’ αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου στο διαδίκτυο www.dimosvolos.gr.

Η παρούσα περίληψη διακήρυξης θα δημοσιευθεί σε μια ημερήσια νομαρχιακή εφημερίδα, θα τοιχοκολληθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Βόλου με αποδεικτικό τοιχοκόλλησης και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «Διαύγεια».

Τα έξοδα δημοσίευσης θα βαρύνουν τον ανάδοχο.

Η παρούσα υπογράφεται σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 8428/29-01-2015 απόφαση του Δημάρχου Βόλου περί ανάθεσης αρμοδιοτήτων στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βόλου.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Εκτύπωση