ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΣΤΕΓΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ"

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Ρήγα Φεραίου

Ταχ. Κώδικας: 38001

Πληρ: Μ. Παπαϊωάννου

Τηλ: 2421350104

Ε-mail: m.papaioannou@volos-city.gr

Βόλος: 6 / 10/2016

Αρ. Πρωτ : 86653

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ <<ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΣΤΕΓΑΣΗ & ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ”>>

 

Ο Δήμος Βόλου σας γνωστοποιεί ότι θα προβεί, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, στην προμήθεια και εγκατάσταση έντεκα (11) κλιματιστικών μονάδων σε διαμερίσματα κληροδοτημάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “ Στέγαση και Επανένταξη”.

 

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των δεκατριών χιλιάδων τριακοσίων ενενήντα δύο ευρώ (13.392,00€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (όπως δεσμεύτηκε με την υπ’ αριθ. 380/2016 Α.Ο.Ε. και την αριθ. 1687 Π.Α.Υ.), το οποίο θα καλυφθεί από τον κωδικό εξόδων 10.7133.105 του προϋπολογισμού του δήμου οικον. έτους 2016, με τίτλο «Προμήθεια μηχανημάτων κλιματισμού».

 

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  όπως συντάχθηκαν από το Τμήμα Κτιρίων-Υπαίθριων Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας Πρόσκλησης.

Κριτήριο κατακύρωσης: η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής, για το σύνολο της προμήθειας.

Παράδοση – Εκτέλεση εργασιών: εντός δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Τόπος παράδοσης-εγκατάστασης: διαμερίσματα κληροδοτημάτων “ΖΩΓΙΑ” (Μαυροκορδάτου 40) και “ΔΡΑΚΟΥ” (Κ. Καρτάλη 169).


Αρμόδια επιβλέπουσα Υπηρεσία: Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Κτιρίων-Υπαίθριων χώρων, δ/νση: Μικρασιατών 81 (Κτίριο Σπίρερ), πληροφορίες: Σ. Μάρκος, τηλ: 2421094182, e-mail: s.markos@volos-city.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές υποχρεούνται να υποβάλλουν μαζί με την οικονομική προσφορά τους Υπεύθυνη Δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 (ΦΕΚ Α΄75), στην οποία θα δηλώνουν ότι:

- Τα υπό προμήθεια είδη είναι σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές συντάχθηκαν από το Τμήμα Κτιρίων-Υπαίθριων Χώρων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.

- Η παράδοση, εγκατάσταση και σύνδεση των ειδών θα γίνει εντός δύο (2) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.

- Δεσμεύονται για την σύνταξη, υπογραφή και κατάθεση όλων των απαραίτητων εγγράφων (ηλεκτρολογικών σχεδίων, Υ.Δ. ηλεκτρολόγου κλπ) στην ΔΕΔΔΗΕ Βόλου.

 

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προμηθειών του Δ. Βόλου (δ/νση: Πλατεία Ρήγα Φεραίου, ταχ. κώδικας 38001) έως 14/10/2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την επωνυμία του ενδιαφερομένου με τα πλήρη στοιχεία (δ/νση, τηλέφωνο, e-mail), τον αριθμό πρωτοκόλλου και τον τίτλο της παρούσας Πρόσκλησης.

 

 

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΚΑΝΤΟΛΑ ΖΗΝΟΒΙΑ

 

 

 

 

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Για την προμήθεια & εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων σε διαμερίσματα κληροδοτημάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα <<Στέγαση & Επανένταξη>>

 

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑ: ……………………………………………………….…

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ……………..…………………………………………

 

ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Κληροδοτήματα «ΖΩΓΙΑ» Μαυροκορδάτου 40

& «ΔΡΑΚΟΥ» Κ.Καρτάλη 169

Α/Α

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΥΣ

Ποσότητα

Τιμή μονάδας χωρίς ΦΠΑ

Συνολική τιμή χωρίς ΦΠΑ

1

Κλιματιστική μονάδα 24000Btu/hrA++

(όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές)

7

2

Κλιματιστική μονάδα 18000Btu/hrA++

(όπως περιγράφεται στις τεχνικές προδιαγραφές)

4

3

Αντι-ηλεκτροπληξιακοί διακόπτες

2

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΦΠΑ ( 24 %)

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

 

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ :

 

 

 

Εκτύπωση