ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΠΩΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΚΕΛΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΔIEYΘYNΣH OIKONOMIKΩN 

TMHMA ΠPOMHΘEIΩN 

Πλατεία Ρήγα Φεραίου - Βόλος

Πληροφορίες: Ελευθ. Τοπάλογλου

Tηλέφωνο: 24213 50105

Fax: 24210 97610

e-mail: e.topaloglou@volos-city.gr

Bόλος: 30 / 6 / 2017

Αρ. πρωτ. : 54716

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ενδιαφέρεται για:
την επιτύπωση, εκτύπωση και εμφακέλωση ειδοποιητηρίων οφειλετών του.

Οι προς έκδοση ειδοποιήσεις πληρωμής, θα αποσταλούν στον μειοδότη σε ηλεκτρονικό αρχείο τύπου excel και στη συνέχεια, μετά την έγκριση δείγματος από την Υπηρεσία, θα γίνει η επιτύπωση των επιστολών σε έντυπα ειδοποίησης πληρωμής οφειλής και η εμφακέλωση των ειδοποιήσεων σε φακέλους, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1) Έντυπο ειδοποίησης πληρωμής οφειλής

  • Είδος χαρτιού: Α4 (297 Χ 210 mm), laser βάρους 80gr/m2
  • Χρώμα εκτύπωσης : ένα (1) χρώμα στην πρόσθια όψη

2) Φάκελος αποστολής ειδοποίησης

  • Διαστάσεις 110 Χ 235 mm
  • Είδος χαρτιού: offset βάρους 90gr/ m2
  • Παράθυρο: δεξί στο κάτω μέρος του φακέλου, διαστάσεων 45Χ 105 mm
  • Χρώμαεκτύπωσης: ένα (1) χρώμαστηνπρόσθιαόψη.
  • Εκτύπωση πάνω αριστερά τα στοιχεία του Δήμου:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
    ΠΛΑΤΕΙΑ Ρ.ΦΕΡΑΙΟΥ 380 01 – ΒΟΛΟΣ
  • Εκτύπωση πάνω δεξιά: Β’ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Οι έτοιμοι κλειστοί φάκελοι των λογαριασμών θα παραδοθούν στο Δημαρχιακό Κατάστημα Βόλου μέσα σε κουτιά ανά Τ.Κ. στην εξωτερική επιφάνεια των οποίων θα αναγράφεται:
1) ο αριθμός, σε τεμάχια, των φακέλων που περιέχονται

2) ο Ταχυδρομικός Κώδικας

3) αρίθμηση των κουτιών (π.χ. 1 από ….)

Οι οφειλέτες ανέρχονται στον αριθμό των 33.679 και σε 46.177 σελίδες.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 10.6615.101 «Εκτυπώσεις, εκδόσεις, βιβλιοδετήσεις (Οικονομικών)» του προϋπολογισμού έτους 2017.

Η επιτύπωση, εκτύπωσηκαιεμφακέλωσηειδοποιητηρίων θα πρέπει να γίνει ανά οφειλέτηκαι η προσφερόμενητιμήθαδοθεί για το σύνολο της εργασίας, μησυμπεριλαμβανομένουτουΦ.Π.Α.

Για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. 51877/22.6.2017 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α 1566/2017.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την οικονομική τους προσφορά :

α) Υπεύθυνη δήλωση της παρ. 4 του άρθρου 8 του Ν. 1599/86, στην οποία θα δηλώνεται ότι μέχρι την ημέρα υποβολής της προσφοράς τους:

- Ότι είναι ενήμεροι ως προς τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης (κύριας και επικουρικής) σε όλους τους οργανισμούς ασφάλισης που υπάγονται.

- Ότι είναι ενήμεροι ως προς τις φορολογικές υποχρεώσεις τους.

- Δεν έχει εκδοθεί εις βάρος τους τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για ένα από τους ακόλουθους λόγους του άρθ. 73 παρ. 1 του Ν. 4412/2016 (συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δωροδοκία, απάτη, τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων).

Η υποχρέωση αφορά ιδίως: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (O.E. και Ε.Ε.) τους διαχειριστές, β) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.) των διευθύνων σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει τα πρωτότυπα των παραπάνω δικαιολογητικών και τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος του νομικού προσώπου, στο Τμήμα Προμηθειών πριν την απόφαση ανάθεσης.

Ανάδοχος θα αναδειχθεί αυτός που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ (€)

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους στο ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ  έως 7 / 7 / 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. σε κλειστό φάκελο με αναγραφόμενη την επωνυμία του ενδιαφερομένου με τα πλήρη στοιχεία, τον αριθμό πρωτοκόλλου και τον τίτλο της Πρόσκλησης.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΚΕΧΑΪΔΟΥ ΑΡΕΤΗ

Εκτύπωση